2789
عنوان

۴۰ نفر بیاین😑😑

125 بازدید | 21 پست

عزیزان هر کسی لایک کرد ۵ تا امن یجیب به نیت ۵ تن برای من بخونین حالم خوب بشه بعد از چند سال خدا دوباره یه هدیه به ما داده دکتر گفت اگر دچار علائم شدید تنفسی بشم بچه رو.....😔😔😭😭

خواهش میکنم التماستون میکنم تو روبه امام حسین برام دعا کنید خوب بشم 😔

ممنونم

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ۵ ماهمه بچم دختره خواهرش ۱۲ سالشه کلی امید وارزو و نذر و نیاز کردیم خدا بهمون بده

مطمئن باش خوب میشی هیچ اتفاقی نمیفته ریه ات درگیره؟الان مشکل داری؟چندروزا ازبیماریت میگذره منم کرونا دارم وتوی بارداری ۴ماهمم بود کرونا گرفتم با تنگی نفس بگو اینارو تاراهنماییت کنم

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد
مطمئن باش خوب میشی هیچ اتفاقی نمیفته ریه ات درگیره؟الان مشکل داری؟چندروزا ازبیماریت میگذره منم کرونا ...

ممنونم عزیزم مهربونم سه روزه الان ولی از صبح بدن درد و تب و لرز دارم میترسم از تب بالا بچه دچار مسمومیت حاملگی بشه استامینوفن خوردم یه کم تبم پایین اومد صبح التهاب گلو داشتم الان دیدم دیگه نیست 

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
ممنونم عزیزم مهربونم سه روزه الان ولی از صبح بدن درد و تب و لرز دارم میترسم از تب بالا بچه دچار مسمو ...

خارش گلو داری؟

تب ولرز رو نگرانش نباش شیاف استامینوفن بی ضررترینه برات استفاده کن زیرنظردکتر ینی بهش بگو استفاده کنی یا ن وبعد اینکه سرم که میزنن برات عالیه التهاب گلوت کم میشه نرم میشه عفونتا میشوره میبره مایعات گرم زیاد بخور ساعتی ی لیون عالیه ینی چارش فقط مایعاتهاین اولش درد وتب هست بعدایناخوب میشه میمونه گلوت براگلوت فقط مایعات بخور هفته دوم سیتی بده هیچی نمیشه

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد