2777
2789
عنوان

لازانیا

234 بازدید | 21 پست

دوستان من تا حالا لازانیا نپختم تو گوگل هم سرچ کردم کلا دستورات متفاوت داشت میشه به زبان ساده و اونطور که خوشمزه میشه یادم بدین ممنونم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد گوشتی ماکارونی درس میکنی لازانیا داخل آب جوش میذاری نرم بشه بعد لایه ب لایه با پنیر پیتزا می‌ریزی روش و میزاری تو فر ...خوشمزه و راحت 

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭

من اینجوری میپزم

اندازه موادتو هرچقد که میخای خودت تنظیم کن

پیاز تفت میدم بعدش قارچ میریزم...بعدش گوشت چرخی میزنم و فلفل دلمه های ریز ریز شده....خوب که آبش کشیده شد رب میزنم و ادویه و آووییییشن🥰

بعد تو یه تابه دیگه سس بشامل درست میکنم

بعد طبق دستور جعبه ورق هارو یا میجوشونم یا خیس میکنم

بعد اول یه لایه ورق یه کوچولو سس بشامل مواد و پنیر میریزم تا لایه اخر اینجوری به ترتیب 

لایه اخرم پرررررررر پنیر میکنم و روش اویشن میریزم

بعدشم میذارم تو توستر

محمد دیگه زندگی من نیست😐تامام✋

موادش ک دل بخواه هست ولی من خودم بعد ابکش کردن لازانیا تو ظرف مورد نظر یک لایه لازانیا میزارم سس سفید و قرمز میریزم بعد پنیر رنده شده و مواد داخلی مجدد پنیر و یک لایه دیگه لازانیا و مجدد مرحله قبل و تکرار میکنم.مواد ش هم کالباس قارچ فلفل دلمه یکم رب در حد نصف قاشق مرغ پخته شده و خردشده وگوشت چرخ شدهاینا همه رو تفت میدم

موادش هر چی دوست داری مثل مواد ماکارانی 

پیاز رنده کن یکم تفت بده گوشت اضافه کن .قارچ بریز بزار ابش بره میتونی جدا قارچ رو سرخ کنی با فلفل دلمه ای   رب نمک فلفل زردچوبه پودرسیر اویشن 

از اون ورم ی قالب کره رو با ی قاشق ارد یکم تفت بده بعد خاموشش کن وقتی خنک شد کم کم شیر بریز و هم بزن که گلوله نشه بعد بزار رو حرارت هم بزن تا سفت بشه مثل سس یا فرنی رقیق 

ی لایه سس بریز کف ظرفت لایه های لازانیا که چند دقیقه تو اب بود رو بچین دوباره یکم سس سفید و سس کچاپ مواد گوشتی و پنیر بریز همینطوری ادامه بده تا اخر...

مواد ماکارونی درست کن علاوه بر این قارچ و فلفل دلمه هم بریز اگر دوس داشتی سوسیس هم بریز و اون ادویه ای ک توی بسته لازانیا هست رو بریز توی مواد 

ورقه های لازانیا رو بزار تو اب جوش تا بپزه بعد ابکش کن. لایه اول دیس رو لازانیا بزار بعد مواد بریز یکمی هم پنیر پیتزا بریز دوباره ورقه بزار مواد بریز و پنیر تا اخر ک پر شد بعد لایه اخر رو ورقه بزار روش هم پرررر پنیر پیتزا بعد بزار تو فر نوش جان کن 🥰🥰

من اینجوری میپزم اندازه موادتو هرچقد که میخای خودت تنظیم کن پیاز تفت میدم بعدش قارچ میریزم...بعدش ...

مرسی گلم فدات شم تو فر بزارم چند دقیقه و چه درجه ای بزارم؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
مواد ماکارونی درست کن علاوه بر این قارچ و فلفل دلمه هم بریز اگر دوس داشتی سوسیس هم بریز و اون ادویه ...

گلم مرسی چند درجه و چند دقیقه تو فر بزارم

موادش هر چی دوست داری مثل مواد ماکارانی  پیاز رنده کن یکم تفت بده گوشت اضافه کن .قارچ بریز بزا ...

مرسی گلم

موادش ک دل بخواه هست ولی من خودم بعد ابکش کردن لازانیا تو ظرف مورد نظر یک لایه لازانیا میزارم سس سفی ...

مرسی گلم 

مواد گوشتی ماکارونی درس میکنی لازانیا داخل آب جوش میذاری نرم بشه بعد لایه ب لایه با پنیر پیتزا می‌ری ...

مرسی عشقم