2821
2789
عنوان

به وقت تفکر

639 بازدید | 10 پست

قهر، حاصل خشم افراد درونگرا، کم جرات، منفعل، پرخاشگر، خجالتی و پرتوقع است. این افراد به دلیل عدم بلوغ شخصیت در ابراز احساساتشان ناتوان هستند. قهر، رفتاری برای بیان اعتراض است و از جانب کسانی که بیماری رفتاری دارند انجام می شود.

کسانی که زیاد قهر می کنند افرادی هستند که تصور می کنند بهترین کار برای تسلط روی افراد، این است که آنها را تحت کنترل درآورند. البته این شیوه برخورد خودخواهانه به نظر می رسد چون بدین ترتیب فرصت حرف زدن را از طرف مقابل هم سلب می کنند.
قهر کردن نشانه ی عدم بلوغ است که ممکن است ریشه در کودکی فرد داشته باشد. این افراد معمولا راه حلهای موقت و ناکار آمدی مثل قهر کردن را به شیوه های صحیح حل مشکلات ترجیح می دهند.

قهر کردن یعنی فرد به پختگی لازم نرسیده و با تکیه بر این عادت خود از روبرویی با مشکلاتش می گریزد و طرف مقابل را تنبیه می کند.

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

اصلا موافق نیستم!

قهر یه رفتار طبیعی هستش که همه انسان ها دارنش!

و توی بعضی شرایط لازمه قهر کرد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اصلا موافق نیستم! قهر یه رفتار طبیعی هستش که همه انسان ها دارنش! و توی بعضی شرایط لازمه قهر کرد

ما به عنوان انسان بالغ با قهر کردن فقط مشکلات را بیشتر میکنیم مخصوصا در روابط زوجین از عواملی که باعث افزایش کدورت و تنش میشه همین قهر کردنهاس 

اما بهرحال نظر شما محترم 🙂🙂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

ما به عنوان انسان بالغ با قهر کردن فقط مشکلات را بیشتر میکنیم مخصوصا در روابط زوجین از عواملی که باع ...

من کاری به افرادی که میان به عنوان والد کنترل گر استفاده میکنن ندارم، به طور کلی قهر و ناراحتی جز طبیعی از انسان هستش که بعد از ناراحتی ها و آرامش انسان باید از پروفسور کوچولو استفاده کنه یا از بالغ

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من کاری به افرادی که میان به عنوان والد کنترل گر استفاده میکنن ندارم، به طور کلی قهر و ناراحتی جز طب ...

روزانه با پرونده‌هایی برخورد داریم که فقط کافی بوده بدون قهر کردنهای بی‌مورد مشکلشونو با حرف زدن حل میکردن اما انجام ندادن همین کار کوچیک باعث شده درگیر دادگاه و خدمات مشاوره و هزاران مشکل دیگه بشن و بارها شده وقتی خواستیم زوجین روبرو هم بشینن و حرف بزنن دیدیم که بر اساس تصورات غلطی که تو ذهن خودشون داشتن کینه گرفتن و هی رفتار متشنج‌تر از خودشون بروز دادن اما فقط کافی بوده بجای قهر کردن مشکلشونو با صحبت رفع کنن 

آره منم منکر نمیشم گاهی لازمه یه عده از آدمها از زندگی حذف بشن ولی نه با قهر کردن که هیچ منطقی پشت خودش نداره 

روزانه با پرونده‌هایی برخورد داریم که فقط کافی بوده بدون قهر کردنهای بی‌مورد مشکلشونو با حرف زدن حل ...

الان مسئله اینکه منظور من یه جای دیگه هستش منظور شما جای دیگه، محترمه نظرتون

الان مسئله اینکه منظور من یه جای دیگه هستش منظور شما جای دیگه، محترمه نظرتون

بله گویا همینطوره، چون من برای رابطه زناشویی مد نظرم بوده 🙂

عالی بود...ممنون از متن زیبایی که گذاشتین..شما مشاور هستین؟

ممنونم عزیزم ... خواهش میکنم.... قبلا به صورت تجربی و مطالعه آزاد تجربیاتی کسب کردم الان هم دانشجوی مشاوره هستم