2821
2789
عنوان

مادرشوهرم😒😒

346 بازدید | 39 پست

از رفتارای مادرشوهرم زورم میگیره من و شوهرم یکسال و نیمه عقد کردیم حالا هنوز ما عروسی نکردیم رفته واسه یه پسر دیگش زن گرفته بعد بیایید و ببینید جلو من چیکارا واسش میکنه تا روز عقدم حتی یه النگو واسم نخرید فک کن بله برونم اومدن هیچی نیاوردن بعد واسه این یکی عروسش هنوز عقدم نکردن رفته طلا خریده و کلی هم مراسم گرفته انگار عمدا میخواد اذیت کنه و اینکه قبل از عقدم رسمه نشون میبرن واسه من گذاشتن همون روز عقد و قبلش هیچی اونوقت حالا که این جاریمو واسه پسرش گرفته یه عالمه رسم و رسوماتشون مشخص شد منم درموردش اصلا با شوهرم بحث نکردم اما خب واقعا اذیت میشم میبینم تازه مادرشوهرم هنوز گاهی طلبکارم هس ازم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشتباه از خودت و خانواده ات هست نه مادرشوهرت

آسون گرفتید . فکر کردید اگه سخت بگیرید میذارن میرن یا دلخور میشن

خب بشن به درک

از اول محکم میگرفتی الان این حال و روزت نبود

درسته خو منم داشتم ولی برای دختر خودشون هرچی خودشون بگن برای من گ...ز

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

لابد تو انتخاب همسرت بودی ، اون یکی عروس انتخاب خودش

آره همسرم عاشقمه خود مادرشوهرمم موافق ازدواجمون بود اوایلشم خوب بود ولی زیادی مغروره واسه من..و اون یکی عروسش دختر برادرشه

حالم ازشون بهم میخوره شانس ما بوده دیگ مادرشوهر منم همینه باورت نمیشه اولین عید ک رفتم خونشون در اورد ده تومن ب من ده تومن ب شوهرم داد گفت بزار لای قرآن یعنی تو عمرم همچین آدمی ندیدم دلم ب حال شوهرم سوخت وگرنه  نمیگرفتم ازش