2789
عنوان

یه لحظه بیاین

48 بازدید | 9 پست

سلام من قبلا گفته بودم که از یکی خوشم میومد و رفتن باهاش حرف زدم و حسمو گفتم .میدونم که بچه خوبیه و خیلی هم ازش خوشم میاد..اولا میگفت شرایطم مناسب نیست خونه ندارم یا از لحاظ کاری ..میگفت اگه برات خواستگار خوب اومد به خاطر من نمون برو ازدواج کن. به خاطر شرایط مالیش گفته بود.. بعد گاهی با هم حرف میزنیم گاهی مثلا چندین روز حرفی نمیزنیم.. الان تازگیا به پیج کاریم سر میزنه پستمو لایک کرده .. استوریامو میبینه.. به نظرتون چرا الان میاد تو پیجم .. یه بار گفت برات بمیرم یه بار هم میگه شرایطم مناسب نیست .گاهی پیام میدیم کلی حرف میزنیم میخندیم گاهی چند روز حرفی نمیزنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا بهت علاقه مند شده یا از اینکه بهش ابراز علاقه داری احساس میکنه باید بهت توجه کنه 

من طبق قانون جذب میخوام جذبش کنم .. خیلی دوسش دارم ان شالله خدا قسمت کنه مال هم شیم چون خیلی شبیه هم هستیم فامیلم هستین .. خصوصیاتمون خیلی مثل همه.. دلم نمیخواد به سادگی بیخیالش بشم ..چون پسر خوب رو باید یه دختر زرنگ باشه تو هوا بزنه 

هرچند اعتقادی به قانون جذب ندارم، ولی ان شاء الله اگه باهم خوشبخت میشین، بهم برسین

اگه به قانون جذب از ته دل اعتقاد داشته باشین به لطف خدا اتفاق میوفته ما هر روز با گروه تمرین میکنیم خیلی حس خوبی دارم 

اگه به قانون جذب از ته دل اعتقاد داشته باشین به لطف خدا اتفاق میوفته ما هر روز با گروه تمرین میکنیم ...

به چیزای دیگه اعتقاد دارم ولی نشستن و دست رو دست گذاشتن و فقط خواستن را نه

قانون جذبی که توش تلاش، فکر، عقل نباشه را نه