2777
2789
عنوان

درستش این بود

73 بازدید | 8 پست

که بعد کرونا گرفتم از اون همکار احمقی که مبتلا بود و ماسک نزد من هم خودم رو تو محل کار حبس میکردم تا بقیه احمقا هم مبتلا شن. خانواده ام درگیر نشن. دارم از درد میمیرم. خدا لعنتش کنه. این همه رعایت آخرش یه بیشعور گند زده به زندگیم. هم خودم درگیرم هم شوهر و دخترم. ریه دخترم حساسه. خدا  به ما رحم کنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ب جای فحش ب اون،،،ب خودت برس،،لبنیات اصلا نخور و ویتامین دی هر شب مصرف کنید،،هنودنه اصلا،سردی اصلا،،نعنا بخورید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب جای فحش ب اون،،،ب خودت برس،،لبنیات اصلا نخور و ویتامین دی هر شب مصرف کنید،،هنودنه اصلا،سردی اصلا،، ...

دارم می رسم ولی میمیرم از درد 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دارم می رسم ولی میمیرم از درد 

می‌دونم،،،طبیعیه،،،اروم باش ،دوره داره میکذره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب جای فحش ب اون،،،ب خودت برس،،لبنیات اصلا نخور و ویتامین دی هر شب مصرف کنید،،هنودنه اصلا،سردی اصلا،، ...

تازه یه زیارت عاشورا بخون ببین چقدر لعنت به احمق و نادان داره. 

تازه یه زیارت عاشورا بخون ببین چقدر لعنت به احمق و نادان داره. 

چه ربطی داره،،تو زیارت عاشورا کدکمک نخواسته،شما کمک خواستی ولی همش داری میگی اون اون ،،،این همه آدم گرفتن،همه از یکی گرفتن دیکه

چه ربطی داره،،تو زیارت عاشورا کدکمک نخواسته،شما کمک خواستی ولی همش داری میگی اون اون ،،،این همه آدم ...

من از کسی کمک نخواستم. بله زنجیره قطع نشده بیماری عدم شعور خیلیا رو میرسونه. اون نادون مبتلا بود گفت سرما خوردم هرچی گفتیم ماسک بزن نزد . این به نظرت ظلم نیست حق الناس نیست. خدا خودش لعنتش کنه. خبر دارم که روزای بعد هم با سرفه اومده سرکار بدون ماسک. خبر دارم تو محلشون شیرینی داده بدون ماسک. تو باشی میگذری. دیروز به خاطر دخترم تا نصفه شب درگیردارو ودکتر بودم. بچه ای که از اول کرونا نزاشتم بره بیرون. 

من از کسی کمک نخواستم. بله زنجیره قطع نشده بیماری عدم شعور خیلیا رو میرسونه. اون نادون مبتلا بود گفت ...

حق داری,,و جامعه در از این ادماست،،ولی منظور من اینه تمرکزت رو بزار برای خودتون،بعد از درمان برو و حالشو بگیر