2777
2789
عنوان

شده تو خواب...

391 بازدید | 19 پست

شده خواب ببینین که تو خوابتون دارین خواب میبینین؟

من داشتم همین خوابو میدیدم بعد تو اون خوابی که تو خوابم میدیدم گفتم این خوابه؟ خودمو نشگون گرفتم دیدم دردم نمیاد گفتم اره خوابه بعد ازون خواب بیدار شدم اومدم تو خواب اصلیه،دوباره تو این خوابم گفتم نکنه این یکیم خوابه؟ نشگون گرفتم دیدم خوابه،بیدار شدم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

اره.. دردناکه خیلی‌‌....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره.. دردناکه خیلی‌‌....

چرا دردناک؟  

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

من خیلی پیش میاد تو خوابم بدونم این خوابه و سعی کنم خودمو بیدار کنم‌.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

😒😒😒

؟

نه اصولا انقد شیر تو شیر نیس خوابام😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
نه اصولا انقد شیر تو شیر نیس خوابام😂

خب تبریک میگم تو یه ادم عادی ای😂💫

چرا دردناک؟    

چون من سال هاست خواب میبینم ، حتی اگه یع دقیقه بخوابم تویه همون یک دقیقه خواب میبینم و همشون یادم میمونن، و اغلب خاب خوبی نیستن.....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من خیلی پیش میاد تو خوابم بدونم این خوابه و سعی کنم خودمو بیدار کنم‌.

خوبه که ادم بدونه خوابه

یه بار داشتم خواب میدیدم داره ماشین میزنه بهم همونلحظه که داشت میومد چشمامو باز کردم

چون من سال هاست خواب میبینم ، حتی اگه یع دقیقه بخوابم تویه همون یک دقیقه خواب میبینم و همشون یادم می ...

چه عجیب