2777
2789
عنوان

خواستگاری

76 بازدید | 14 پست

دخترا

شما اگه یک خواستگار داشته باشین که هم سن خودتون باشه و وضع مالیش خوب باشه و با معرفت باشه و بگه تو هر تغییری بخوای من انجام میدم

ولی قبلا یکبار ازدواج کرده باشه و یک بچه ی ۷ ساله داشته باشه قبول میکنید؟😕😱😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید ببینی چرا طلاق گرفته؟ گلم هیچ زنی الکی طلاق نمیگیره... بچه اش بتونی بپذیری مشکلی نیست... مردا موقع خواستگاری زیاد حرف میزننن باید ببینیدمرد عمل یانه... برو از محله خانم قبلیش سوال کن دلیل طلاقش چی بود

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

نه.همینکه میگه تو هر تغییری بخوای انجام میدم ینی داره دروغ میگه .

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
اول باید ببینی چرا طلاق گرفته؟ گلم هیچ زنی الکی طلاق نمیگیره... بچه اش بتونی بپذیری مشکلی نیست... مر ...

منم میگم هیچ زنی الکی اونم بایک بچه طلاق نمیگیره

منم میگم هیچ زنی الکی اونم بایک بچه طلاق نمیگیره

اما پیش میاد تفاهم نداشته باشن یا خیانت کنند ادرس خانم بگیرید به هوای اینکه خواستگار خانم هستید از همسایه ها تحقیق کنید و با خود خانم هم صحبت کن و از همسایه های اقا تحقیق کنید .. چند جلسه برو مشاور.. اگر فالگیر خوب میشناسی اگر اعتقاد داری فال بگیر

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

اما پیش میاد تفاهم نداشته باشن یا خیانت کنند ادرس خانم بگیرید به هوای اینکه خواستگار خانم هستید از ه ...

حس خوبی به بچه داشتنش ندارم

محاله پدرم موافقت کنن

رد میکنم بره

اگر نداری خودت در گیر نکن

نه میترسم به درد سر بیوفتم

علت طلاق که اوایل پرسیدم گفت توافقی طلاق گرفتیم

میگه سنم کم بوده ازدواج کردم ۲۰ سالشون بوده

بنظرم مشکوکه