2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم

306 بازدید | 22 پست

یه خانم تاپیک زده از کثیف بودن خونه خانواده شوهرش ، در کمال تعجب!!!!!همه از خانواده شوهر دفاع کردن !!!،این هیچ !!!گفتن بد خانواده شوهرتو اینجا نگو !!!!پس اینل که تو تاپیکای دعوای عروس و خانواده شوهر صد صفحه میبرنش جلو مریخی ان ؟؟؟؟من چند ساله تو نی نی سایتم ،واقعا برام عجیب بود کامنتاشون 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خو چی بود؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

و اینکه ما هنوز آداب مجازی رو نمیدونیم ،تو مجازی دلا واقعی میشکنه ،از خونواده شوهرش دفاع کردن که بدشون رو نگو ،بعد طعنه مشکلاتش رو تو تاپیکای قبلیش بهش زدن ،کاش اگر ادعایی داریم تو همه زمینه ها باشه !!!!

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
سلام صبح بخیر ایراااااان

سلاااام صبح بخیر هم وطن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
درگیر نکن خودتو. نصف جو تاپیک حول محور پست اول میچرخه 

اکثرا خانمای عاقل و بالغیم ،باید همه مون یاد بگیریم ،از جمله خودم ،که از نی نی سایت بهترین استفاده رو بکنیم چه برای درد ودل ،چه راهنمایی خواستن