baran۷۳۵ مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 عنوان بیایین ببینم😂😐 | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 57 پست سلام صبحتون بخیرمن یه هفته ست کرونا گرفتم اما زیاد حاد نیست بنظرتون برم سی تی اسکن ریه بگیرم یا نه لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1400/05/14 | 07:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 من الان دوهفتس گوش دردو گلو درد دارم ۳روز هم هست سرفه میکنم ولی کم ضعف بدن هم دارم عی لعنت بهت کرون ... چون بدنت ضعیفه تقویت کنی مریض نمیشی نی نی یارحذف تاپیک۲
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 خوب خوب شدی همینجوردگ اعتیادکن . تامیتونی ب خودت وتقویتت برس دگترب من گفت تاغذامیموه واستراحت نکنی ... ممنونممم شما الان یه ماه شده خوب شدید؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 ممنونممم شما الان یه ماه شده خوب شدید؟ من نفس تنگی دارم ولثه هام داغون ولی بقیش خوب شدم نی نی یارحذف تاپیک۲
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9007 اگ گلودردداری ب گلوت برس برادرشوهرمن هم ازگلوش اعلایم کروناش بودولی من ازحالت تهوع وبدن درد چیکار کنم؟ دارو چی بخورم. حس میکنم تو گلوم ی گوله عفونته میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 چیکار کنم؟ دارو چی بخورم. حس میکنم تو گلوم ی گوله عفونته بخورزیادکن .عنبرنسادودکن روزی دوبارشربت اویشن بخور.شربت عسل باابلیموبخور نمک هم غرغره کن خیلی خوبه نی نی یارحذف تاپیک۲
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9007 بخورزیادکن . عنبرنسادودکن روزی دوبار شربت اویشن بخور. شربت عسل باابلیموبخور نمک هم غرغره کن خیلی ... مرسی الان عسل نداریم و عنبرنساتا برن برام بخرن طول میکشه. بجز نمک راه دیگه ای نیست؟ میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 مرسی الان عسل نداریم و عنبرنسا تا برن برام بخرن طول میکشه. بجز نمک راه دیگه ای نیست؟ شربت اویشن نداری ؟اب داغ بخورسرکه هم غرغره کنی خوبه. نی نی یارحذف تاپیک۲
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9007 شربت اویشن نداری ؟ اب داغ بخور سرکه هم غرغره کنی خوبه. شربت اویشن چیه؟ گیاهشو دارم دم کنم میشه شربت؟ باشه عزیزم ممنون میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 شربت اویشن چیه؟ گیاهشو دارم دم کنم میشه شربت؟ باشه عزیزم ممنون گیاهشوداری خوبه.شربتشوازداروخونه میخرن خیلی خوبه نی نی یارحذف تاپیک۲
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9007 گیاهشوداری خوبه. شربتشوازداروخونه میخرن خیلی خوبه آهان ممنون دوستم از راهنماییتانشالله همیشه تندرست باشی و هیچوقت بیمار نشی میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9007 اسی جان ببخشید منم تو تاپیک شما سوال پرسیدم. انشالله زودتر خوب بشید میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4989 اسی جان ببخشید منم تو تاپیک شما سوال پرسیدم. انشالله زودتر خوب بشید قربونت گلی این چ حرفیه انشالله شماهم چیزیتون نیست وسریع خوب میشید لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9007 قربونت گلی این چ حرفیه انشالله شماهم چیزیتون نیست وسریع خوب میشید ❤️🙏❤️❤️ میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون