2777
2789

تزریق نداره میخوابی رو تخت، ،مثل دستگاه سی تی اسکن آروم دستگاه میاد روی سینه عکسبرداری،،،ولی خو من ترس داشتم همون چند دقیقه جونم دراومد

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تزریق نداره میخوابی رو تخت، ،مثل دستگاه سی تی اسکن آروم دستگاه میاد روی سینه عکسبرداری،،،ولی خو من ت ...

منم بشدت میترسم.جوابش چقدر طول میکشه تا بیاد؟

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

[QUOTE=201856326]منم بشدت میترسم.جوابش چقدر طول میکشه تا بیاد؟[/QUOTهمون لحظه،،،،واسه منو خودشون با اینترنت فرستادن واسه پزشک،،،بیمارستان رفته بودم 

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز