khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 عنوان سوال 141 بازدید | 12 پست با داشتن ایمیل کسی میشه فهمید چی سرچ میکنه و کلا فعالیتایی که با اون ایمیل انجام داده رو میشه فهمید؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 1400/05/14 | 04:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal_goli عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2629 باید برنامه ها توسط اون ایمیل راه اندازی بشن 💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 باید برنامه ها توسط اون ایمیل راه اندازی بشن خب همون اگه با همون ایمیل راه اندازی شده باشن کسی که ایمیل رو داره میتونه بفهمه؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
parasite عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3274 اگه با اون ایمیلش ثبت نام کرده باشه تو اون برنامهبعضی چیزاشو فقط میشه فهمید
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 اگه با اون ایمیلش ثبت نام کرده باشه تو اون برنامه بعضی چیزاشو فقط میشه فهمید مثلا چی؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
ghazal_goli عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2629 خب همون اگه با همون ایمیل راه اندازی شده باشن کسی که ایمیل رو داره میتونه بفهمه؟ خوب میگم تو گوشی خودت باید با اون ایمیل برنامه هارو راه اندازی کنی.فقط داشتن ایمیل به دردت نمیخوره 💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
abudhabi عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 1049 اگه واسه گوگلش اون جيميلي كه داريو زده باشه و شمام واسه اكانت گوگل همونو بزني سرچاش مياد برات
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 خوب میگم تو گوشی خودت باید با اون ایمیل برنامه هارو راه اندازی کنی.فقط داشتن ایمیل به دردت نمیخوره آها خب مثلا سرچ گوگل چی اینا رو میتونه بفهمه؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
parasite عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3274 مثلا چی؟ مثلا من یه سایت ثبت نام کردم با ایمیل،بعد هروقت تخفیف میزاره،واسم ایمیل میفرسته یا قبلا واسه یکی از دوستام ایمیل ساختم که باهاش اسنپ فعال کنه،ایمیلش تو گوشی من مونده بود،هروقت اسنپ میگرفت واسع من ایمیل میومد که مقصدش کجاس😂
ghazal_goli عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 2629 آها خب مثلا سرچ گوگل چی اینا رو میتونه بفهمه؟ نه نگران نباششیطنت کردی؟ 😂 💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 اگه واسه گوگلش اون جيميلي كه داريو زده باشه و شمام واسه اكانت گوگل همونو بزني سرچاش مياد برات ممنون فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 مثلا من یه سایت ثبت نام کردم با ایمیل،بعد هروقت تخفیف میزاره،واسم ایمیل میفرسته یا قبلا واسه ... 🤦♀️ممنون فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12676 نه نگران نباش شیطنت کردی؟ 😂 دوست ندارم کسی بدونه چی سرچ کردم اصلا حواسم نبود با اینکه ایمیل های دیگه ای هم داشتم فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن