2789
عنوان

سوال

141 بازدید | 12 پست

با داشتن ایمیل کسی میشه فهمید چی سرچ میکنه و کلا فعالیتایی که با اون ایمیل انجام داده رو میشه فهمید؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
باید برنامه ها توسط اون ایمیل راه اندازی بشن

خب همون اگه با همون ایمیل راه اندازی شده باشن 

کسی که ایمیل رو داره میتونه بفهمه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با اون ایمیلش ثبت نام کرده باشه تو اون برنامه بعضی چیزاشو فقط میشه فهمید

مثلا چی؟

خب همون اگه با همون ایمیل راه اندازی شده باشن  کسی که ایمیل رو داره میتونه بفهمه؟

خوب میگم تو گوشی خودت باید با اون ایمیل برنامه هارو راه اندازی کنی.فقط داشتن ایمیل به دردت نمیخوره

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
خوب میگم تو گوشی خودت باید با اون ایمیل برنامه هارو راه اندازی کنی.فقط داشتن ایمیل به دردت نمیخوره

آها خب مثلا سرچ گوگل چی 

اینا رو میتونه بفهمه؟

مثلا چی؟

مثلا من یه سایت ثبت نام کردم با ایمیل،بعد هروقت تخفیف میزاره،واسم ایمیل میفرسته 

یا قبلا واسه یکی از دوستام ایمیل ساختم که باهاش اسنپ فعال کنه،ایمیلش تو گوشی من مونده بود،هروقت اسنپ میگرفت واسع من ایمیل میومد که مقصدش کجاس😂

اگه واسه گوگلش اون جيميلي كه داريو زده باشه و شمام واسه اكانت گوگل همونو بزني سرچاش مياد برات

ممنون

مثلا من یه سایت ثبت نام کردم با ایمیل،بعد هروقت تخفیف میزاره،واسم ایمیل میفرسته  یا قبلا واسه ...

🤦‍♀️ممنون 

نه نگران نباش شیطنت کردی؟ 😂

دوست ندارم کسی بدونه چی سرچ کردم 

اصلا حواسم نبود با اینکه ایمیل های دیگه ای هم داشتم