2821
2789
عنوان

جن عاشق/:

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه حالا دیگه راحت برم بخوابم ببخشید اول ی نماز بخونم بعد بخوابم 😂😂😂

التماس دعا 

شبتون بخیر [صبحتون بخیر]  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
😂😂😂 برم ی سحری هم بخورم روزه باید بگیرم گشنم شد😂😂😂

روزه ؟ماه رمضونه خبر ندارم ؟  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
منم خبر نداشتم دکتر ساینا گفت بهم 😂😂😂

؟

توصیه میکنم به هیچ وجه وارد این فضاهای جن و همزاد و.....نشین..جن کاملا واقعیه ولی نه این مدلی که خیلی از ماها فکر میکنیم..اونها زندگی خودشونو دارن و نیازی هم ندارن که عاشق و وارد زندگی انسانها بشن مگر اینکه ما انسانها به هزار ترفند وارد زندگی اونها بشیم.اونموقع ست که تقریبا خلاصی از این وضعیت بسیار مشکله..خیلی از چیزایی که ما احساس میکنیم و به جن ربط میدیم ایرادات خود ماست..اگر هم کسی بطور جدی باعث شده باشه اجانین وارد زندگیش شده باشن راهکارهایی داره که فقط یک متخصص اینکار باید بررسیش کنه و نه اینستاگرام و اینجور چیزا(تشخیص ورود جن به زندگی انسان هم کار هرکسی نیست).

آقا هستم..."چه بزرگ آفتی ست....غمین بودن و نتوان گریستن".............................عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
توصیه میکنم به هیچ وجه وارد این فضاهای جن و همزاد و.....نشین..جن کاملا واقعیه ولی نه این مدلی که خیل ...

میدونی بدبختی اینه ما انسان ها به خودمون دحم نداریم چه برسه به اجنه 

بیچارهارو اسیر میکنیم برای اهداف خودمون