2821
2789
عنوان

جن عاشق/:

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 55 پست
بیخودی خواستگاری بهم میخوره  پرخاش کردن بدون دلیل  جابجا شدن وسایل  . خواب های پریشو ...

چیکار میشه کرد حالا🙁😑

تو اینستا با چند نفر ک تو این کارا بودن حرف زدم ولی راستش و بخوای اصلا اعتماد ندارم بهشون😐موندم چیکار کنم 

‏پشت این پنجره جز هیچِ بزرگ هیچی نیست!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخواین خونه از  اجنه دور باشه 

غذاها رو توی ظرف در بسته داخل یخچال بزارین 

شبا هیچ ظرف کثیفی نمونه سینگ ظرفشویی باید خیلی تمیز باشه حتی یه زره چربی نمونه 

اشغال هارو حتما شبا بریزین دور 

شبا لباسای تمیز بپوشبن بالای سرتون یه قرآن کوچیک بزارین 

هروز صبح و غروب تو خونتون کندر و اسفند و زاج سفید دود بدین 

هیچوقت خونتون نباید خاک توش باشه همیشه سعی کنین گرد گیری بشه حتی شبا 

چیکار میشه کرد حالا🙁😑 تو اینستا با چند نفر ک تو این کارا بودن حرف زدم ولی راستش و بخوای اصلا اعتم ...

من خودم سرو کله زدم میدونم چیه  البته من با موکل و محافظ سرو کار داشتم نه همزاد 

ولی تجربه هایی که بدست آوردم و با آدمهایی که تو این مسیر تونستن کمکم کن صحبت کردم به این نتایج رسیدم که خیلیاشو میگم 

من بابت اون تاپیک ازت عذر خواهی کردما بازم معذرت 

ن بابا خواهش میکنم بحث بود دیگه   

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

شب نباید زیاد جلوی آینه باشی و حموم بری 

موقع لباس پوشیدن و لباس در آوردن حتما بسم الله بگو و صلوات بفرست 

غسل اصلا نباید گردنت بمونه 

چون واقعا بده این مورد غسل 

شیاطین و اجنه عاشق نجسی و چیزای منفی از جمله زنا  و خیلی چیزای منفی دیگه ان 

من خودم چندسال پیش دچاریه سری مشکلات شدم مث کابوس  ،شب که چشاموبازمیکردم یه نفرروی سرم بود،یهوموقع خواب احساس میکردم یه نفربغلم کرده،کلی دعانویس رفتم،بعدچندسال بدبختی رفتم دکترگفت خانوم اختلال اضطراب داری داروداد دودوره شیش ماهه مصرف کردم خوب شدم ،الحمدالله.........

تهش میرسه به خدا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اخه من واقعا میگم دلم نمیخواد کسی ازم ناراحت بشه در هیچ زمینه ایی شما یخورده ناراحت شدین از دستم‌

باور کن ناراحت نشدم  ممنون  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
2823
2791
2779
2792