2777
2789

سلام ایده ای دارید تو خونه تزیینات تولد بچه هام کم هزینه برام دربیاد؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید مرسی 🙏🙏🙏

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم هزینه مثلا چقدر؟

همین تم های معمولی کم هزینه هستن دیگه

کاغذی هستن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

همون بادکنک هم بخواد بخری کلی پولشه، مثلا ده تا ۳ تومنی ۳۰ تومن میشه، باید ببینی چقدر میخواد هزینه کنی 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
همون بادکنک هم بخواد بخری کلی پولشه، مثلا ده تا ۳ تومنی ۳۰ تومن میشه، باید ببینی چقدر میخواد هزینه ک ...

حالا دیگه اتقدر کم هم که اشکال نداره، شما ایده بدید من انجام میدم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چجورین؟ ندیدم تاحالا، مثلا حدودا چقدر میشه هزینش؟

فکر کنم حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ بشه هزینش

تم هایی مثل فیل و یونیکورن و این چیزا که همه برای تولد بچه هاشون میگیرن دیگه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
حالا دیگه اتقدر کم هم که اشکال نداره، شما ایده بدید من انجام میدم

برو تو سایت مامی دستسازه کلی ایده واسه تولد داره، تو اینستا هم پیج داره. مثلا میتونی استند عدد تولدشون رو با کارتن درست کنی، باید طبق تمی که انتخاب میکنی تزییناتت رو درست کنی. درضمن میتونی تزییناتت رو اجاره هم بکنی اون جوری هم هزینه ش کم میشه   

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
برو تو سایت مامی دستسازه کلی ایده واسه تولد داره، تو اینستا هم پیج داره. مثلا میتونی استند عدد تولدش ...

چجوری برم سایتش؟ آدرسشو میشه بگی

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چجوری برم سایتش؟ آدرسشو میشه بگی

https://mamidastsazeh.com/

تو گوگل بزنی ساخت تم تولد میاد مثلا تم ماشینی میخوای،  بزن ساخت تم تولد ماشینی