دلبر۱۳۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 1736 عنوان تعبیرخواب 47 بازدید | 6 پست سلام شبتون بخیر خانما من باردارم خواب دیدم دختر خالم که فوت کرده اومد بهم یه دستبندطلا که داغونم بود دستم کرد منم سریع بردم گذاشتم تو کیفم تا کسی ندیده ...کسی هست بدونه تعبیرش چیه 1400/05/14 | 01:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50937 دسبند پسره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دلبر۱۳۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 1736 دسبند پسره سلام عزیزم یعنی مربوط به جنسیت میشه آخه ۱۲ هفتگی رفتم تو سونوم زده دختر انقدر مطمئن بود که تو برگمم نوشت
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50937 سلام عزیزم یعنی مربوط به جنسیت میشه آخه ۱۲ هفتگی رفتم تو سونوم زده دختر انقدر مطمئن بود که تو برگمم ... والا شنیدم میگن پسره باز خوبه خابت ، چون مرده ب ادم چیزی بده خوبه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دلبر۱۳۹۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 1736 والا شنیدم میگن پسره باز خوبه خابت ، چون مرده ب ادم چیزی بده خوبه ممنونم عزیزم وقتگذاشتی برام
پنیلسو عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 842 همین که هدیه گرفتی اونم طلا از مرده یعنی خیلی خوبه تعبیر خوابت وقتی به کسی می گم غصه نخورتموم میشه،!باخودم فکر می کنم عمرمون یا غصه هامون!!!
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50937 ممنونم عزیزم وقتگذاشتی برام فدا 💞 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖