2777
2789
عنوان

تاپیک حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 11533 بازدید | 202 پست
 عزیزم میشه بگی تا حالا از چه نذری نتیجه گرفتی؟ من حالم خیلی بده و اصلا آرامش ندارم میشه بگی ...

گلم من خودم از چله زیارت عاشورا و چله سوره یاسین هدیه ب حضرت عباس 💚

از این دو تا نتیجه گرفتم. 

ذکر یا محمد و یا علی هم واسه رفع کینه و کدورت میگفتم ک خداروشکر اونم حل شد. 

سوره های جن و مزمل هم واسه مهر و محبت میخوندم خیلی خوب بود

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا 4 ربیع الثانی روز میلاده حضرت شاه عبدالعظیم حسنی (سیدالکریم / مهربان و حاجت دهنده)    

زیارت نامه ی آن بزرگوار:

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

السَّلامُ عَلَىٰ آدَمَ صَِفْوَةِ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَىٰ نُوحٍ نَبِيِّ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَىٰ إِبْراهِيمَ خَلِيلِ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَىٰ مُوسَى كَلِيمِ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَىٰ عِيسَىٰ رُوحِ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَيْرَ خَلْقِ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِيَّ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللّٰهِ خاتَمَ النَّبِيِّينَ،السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيَّ بْنَ أَبِي طالِبٍ وَصِيَّ رَسُولِ اللّٰهِ،  السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فاطِمَةُ سَيِّدَةَ نِساءِ الْعالَمِينَ،  السَّلامُ عَلَيْكُما يَا سِبْطَيِ الرَّحْمَةِ وَسَيِّدَيْ شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَ الْعابِدِينَ وَقُرَّةَ عَيْنِ النَّاظِرِينَ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ باقِرَ الْعِلْمِ بَعْدَ النَّبِيِّ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ الصَّادِقَ الْبارَّ الْأَمِينَ؛السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ الطَّاهِرَ الْطُّهْرَ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضىٰ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ التَّقِيَّ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ النَّقِيَّ النَّاصِحَ الْأَمِينَ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ،  السَّلامُ عَلَى الْوَصِيِّ مِنْ بَعْدِهِ .اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ نُورِكَ وَسِراجِكَ،  وَوَلِيِّ وَ لِيِّكَ،  وَوَصِيِّ وَصِيِّكَ،  وَحُجَّتِكَ عَلَىٰ خَلْقِكَ . السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّيِّدُ الزَّكِيُّ وَالطَّاهِرُ الصَّفِيُّ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ السَّادَةِ الْأَطْهارِ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْمُصْطَفَيْنَ الْأَخْيارِ،  السَّلامُ عَلَىٰ رَسُولِ اللّٰهِ وَعَلَىٰ ذُرِّيَّةِ رَسُولِ اللّٰهِ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ؛ السَّلامُ عَلَى الْعَبْدِ الصَّالِحِ الْمُطِيعِ لِلّٰهِ رَبِّ الْعالَمِينَ وَ لِرَسُولِهِ وَلِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ،السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْقاسِمِ ابْنَ السِّبْطِ الْمُنْتَجَبِ الْمُجْتَبَىٰ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَنْ بِزِيارَتِهِ ثَوابُ زِيارَةِ سَيِّدِ الشُّهَداءِ يُرْتَجىٰ،  السَّلامُ عَلَيْكَ عَرَّفَ اللّٰهُ بَيْنَنا وَبَيْنَكُمْ فِي الْجَنَّةِ،  وَحَشَرَنا فِي زُمْرَتِكُمْ،  وَأَوْرَدَنا حَوْضَ نَبِيِّكُمْ،  وَسَقَانا بِكَأْسِ جَدِّكُمْ مِنْ يَدِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طالِبٍ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيكُمْ،  أَسْأَلُ اللّٰهَ أَنْ يُرِيَنا فِيكُمُ السُّرُورَ وَالْفَرَجَ،  وَأَنْ يَجْمَعَنا وَ إِيَّاكُمْ فِي زُمْرَةِ جَدِّكُمْ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ،  وَأَنْ لَا يَسْلُبَنا مَعْرِفَتَكُمْ إِنَّهُ وَلِيٌّ قَدِيرٌ؛أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ بِحُبِّكُمْ،  وَالْبَراءَةِ مِنْ أَعْدائِكُمْ،  وَالتَّسْلِيمِ إِلَى اللّٰهِ راضِياً بِهِ غَيْرَ مُنْكِرٍ وَلَا مُسْتَكْبِرٍ وَعَلَىٰ يَقِينِ مَا أَتىٰ بِهِ مُحَمَّدٌ نَطْلُبُ بِذٰلِكَ وَجْهَكَ يَا سَيِّدِي اللّٰهُمَّ وَرِضاكَ وَالدَّارَ الْآخِرَةَ،  يَا سَيِّدِي وَابْنَ سَيِّدِي اشْفَعْ لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكَ عِنْدَ اللّٰهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ .اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِي بِالسَّعادَةِ فَلَا تَسْلُبْ مِنِّي مَا أَنَا فِيهِ،  وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ . اللّٰهُمَّ اسْتَجِبْ لَنا وَتَقَبَّلْهُ بِكَرَمِكَ وَعِزَّتِكَ وَبِرَحْمَتِكَ وَعافِيَتِكَ،  وَصَلَّى اللّٰهُ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ أَجْمَعِينَ وَسَلَّمَ تَسْلِيماً يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
قبول باشه عزیزم

💞😘

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ن عزیزم هیچ اشکالی نداره. دوستاتونو تگ کنین شاید گره از کار کسی باز بشه

تو ر بخدا برا منم دعا کن حاجت روابشم تونستی همیت الان برام صلوات از ته دلت بفرست بلکه مشکل منم حل بشه.خدا خیرت بده 

عزیزم برای اینکه یکی دست از سرم برداره و بدون دردسری بیخیالم بشه چه دعایی بخونم؟؟ از ترس اون نمیتونم ...

ایشالا ک مشکلت حل بشه.الهم صلی علی محمد و ال محمد.فکر کنم سوره کوثر خوب باشه.برو فضیلت های سوره کوثر رو بخون.اگه اشتباه نکنم همین سوره باشه خودت فضیلت های سوره کوثر رو بخون میگه چند باری تو صورت طرف بخونش ازت دور میشه..

⚪خاصیت سوره های قرآنی : 🔙سوره بقره : برای رد جادو و شفاء مریض 🔙سوره واقعه: مانع فقر 🔙سوره ک ...

تو ر بخدا برام دعا کن مشکلم حل بشه.مشکل دارم برام اژ ته دلت صلوات بفرست برا مشکلم بلکه حاجت روا شم 

نمیدونم ب خدا. ی جمعی رو فکر نکنم بشه با این چیزا درست کرد. باید اخلاق و رفتار طرفو دوست داشته باشن

میدونی باید چی کار کرد مثلا اون جمع که ۱۰نفر هستن برای هر نفر اون سوره ای که برا مهر و محبت خوبه بخون تا اخرین نفر خود ب خود اون ده نفر ک داخل جمعن دوست دارن دیگه 

گلم من خودم از چله زیارت عاشورا و چله سوره یاسین هدیه ب حضرت عباس 💚 از این دو تا نتیجه گرفتم.  ...

تو ر بخدا برا من دعا کن مشکلم حاده دلمم پر بهمن ماه دقیقا مشخص میشه که مشکلم حل میشه یا نه دعونم اصلا خیلی ناراحتم مشکلم سرنوشتومو تعیین میکنه.دعا کن صلوات برام بفرست از ته دلت ب خدا خیلی داغونم وگرنه بهت نمیگفتمد.مزاحمتم نمیشدم 

ایشالا ک مشکلت حل بشه.الهم صلی علی محمد و ال محمد.فکر کنم سوره کوثر خوب باشه.برو فضیلت های سوره کوثر ...

آخه من بهشون دسترسی ندارم که 😔

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔
برا مشکل منم تو ر ب خدا بخون مشکل دارم.خیلی محتاج دعای دیگرانم ک برام کنن اسمم فاطمه هست

چشم.  حتما میخونم♥