2777
2789
عنوان

شوهر افسرده

2576 بازدید | 68 پست

روز به روز داره بدتر میشه

سر کار نمیره. شاید هفته ای دو روز بره

همش خوابه

دکتر و مشاور هم رفته. الان ۴ساله ۲هفته یک بار میره پیش مشاور

میخوام خودمو خفه کنم

خسته شدم. همش ناله میزنه. از همه چی ناراضیه. برای دکتر درست و حسابی رفتن هم همکاری نمیکنه. تا ازش چیزی بخوام میگه من مریضم. ولی لعنتی درمان نمیکنه. به این مشاورش عادت کرده و نمیاد بریم یه جای دیگه. احساس می کنم از این حالش از این تنبلیش داره لذت میبره. چون هیچ تکونی به خودش نمیده

دردمو به هیچکس نمیتونم بگم.خانوادش میدونن.خودش بهشون گفته. ولی دونستنش چه فایده داره. فقط هی بیشتر خودشو براشون لوس می کنه. از نزدیک نمیتونن بفهمن که چه فشاری داره بهم میاد. 

دارم له میشم. 

نمیدونم کی میخواد به خودش بیاد

دوست دارم یکی ارومم کنه😭😭😭 

داره با تبلی ب بهانه افسردگی حال می‌کنه،،،،بی خیالش شو و قهر کن تا درست شه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر و محبت و بحث و جدل و زبون خوش همه رو امتحان کردم فایده نداشته طلاق عاطفی گرفتیم

بچه داری؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ما باهاشون نتونستیم رفاقت کنیم وای به حال شما که داری زندگی میکنی باهاشون

به خدا زنانگیمو از دست دادم

نقش یه تراکتورو دارم که باید زندگی رو جمع کنه 

اصلا نمیدونم تکیه گاه یعنی چی

دوست دارم یه بار بهم بگه تو نگران نباش. همه چیو بسپار به من.

ولی برعکسه. من باید همه چیو درست کنم تا آقا با غرغرهاش نره روی مخم

به خدا زنانگیمو از دست دادم نقش یه تراکتورو دارم که باید زندگی رو جمع کنه  اصلا نمیدونم تکیه ...

تو منی یا من تو؟

خرجتون رو از کجا میارید؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خودت برو ی مشاور دیگه ببین باید در مقابل این آدم  چکار کنی

با مشاور خودش صحبت کردم

گفتم شما فقط بدبینش کردی

فقط گفتی مقصر باباته توی تربیتت اشتباه کرده. شوهر منم از خدا خواسته همه چیو انداخته گردن باباش و به یه ورش هم نیست

من میخواستم برم پیش مشاور شوهرم گفت خودت باید حال خودتو خوب کنی! من معتاد این مشاور شدم!