2777
2789
عنوان

ارشا هم رفت

271 بازدید | 22 پست

امروز بالاخره ارشا اقدسی بر اثر صانحه درگذشت دلم براش سوخت کاراشو دوست داشتم بیچاره نمی خواست توبیمارستان روتخت بمیره اخر هم همین جور مرد روحش شاد

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی ادم فک میکنه ادمای معروف نمیمیرن!

از خبر مرگشون شوکه میشیم

من سر  خبر مرگ ازاده نامداری واقعاااا چن روز حالم بد بود

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
مگه میخواست چطور بمیره

میگفت هر جور مردم فرقی برام نداره فقط روتخت بیمارستان و روتخت خوابم نمیرم گفت دوست دارم همین جور عشق هیجان بودم همین جور بمیرم

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

خدایش بیامزد🌹🌹🌹🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
گاهی ادم فک میکنه ادمای معروف نمیمیرن! از خبر مرگشون شوکه میشیم من سر  خبر مرگ ازاده نامدا ...

من  واسه انصاریان و  شهرام کاشانی بی نهایت شوکه و ناراحت شدم 

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
میگفت هر جور مردم فرقی برام نداره فقط روتخت بیمارستان و روتخت خوابم نمیرم گفت دوست دارم همین جور عشق ...

جسمش روی تخت بود ولی روحش قطعا تو آسمون ها توی هیجان و پرواز بود  روحش شاد

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
من  واسه انصاریان و  شهرام کاشانی بی نهایت شوکه و ناراحت نشدم

انصاریان رو هنو باور نکردم رفته

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

انصاریان اره اما شهرام کاشانی نه مرده معتاد مشروب خورو ....خوشم نمیومدازش ولی خدارحمتش کنه

روحشون شاد حقیقتا من برا انصاریان اصلا ناراحت نشدم ولی شهرام کاشانی چرا خیلی غم انگیز بود مرگش

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
انصاریان اره اما شهرام کاشانی نه مرده معتاد مشروب خورو ....خوشم نمیومدازش ولی خدارحمتش کنه

چربطی داره آخه که معتاد بود !!!!! 

اون واسه چند دهه کلی طرفدار داشت لبخند به لب خیلی ها آورد و   آهنگ هاش  رو خیلی ها   دوست داشتن  و باهاش میخوندن 

روحشون شاد حقیقتا من برا انصاریان اصلا ناراحت نشدم ولی شهرام کاشانی چرا خیلی غم انگیز بود مرگش

انصاریان ؟! 

دلت میاد ؟