2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن؟؟؟ 😍💕

99 بازدید | 25 پست

بگید حیوون خونگیتون چیه و یکم از دلبریاش بگید

اگه چیزیش رو مختونه هم بگید😂

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه خیلی دوس دارم نگه دارم ولی ترسوعم نمیتونم😔

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

خرگوش دارم. دلبریاش اینه که خیلی لوسه و همش ناز میخواد😂 صبح ها اگه در باز باشه میاد میپره رو تخت کنارت انقد لیس میزنه که بیدار شی. خیلی خیلی شیطونه و شکمو. کارای رومخش اینه که همچیووووو میجوعه از کتاب و دفتر بگیر تا سیم و دمپایی

سومین کاربری..😁😆
خرگوش دارم 😑😶 همین الان ۱ ساعته دارم دسشویی شو از روی تختم جمع میکنم ...😐 پتومو ب فنا داد 

ای واای😂🤦🏻‍♀️

🧿لطفا برای خوشبختی و حاجت‌رواییم دعا کنید یا صلوات یا انرژی بفرستید منم به یاد کسایی که یادمن هستم💕🧿
گربه خیلی دوس دارم نگه دارم ولی ترسوعم نمیتونم😔

منم هم دوس دارم هم میترسم

منم هم دوس دارم هم میترسم

😔💔همدرد

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
خرگوش دارم. دلبریاش اینه که خیلی لوسه و همش ناز میخواد😂 صبح ها اگه در باز باشه میاد میپره رو تخت کن ...

وای یاد طوطی دوستم افتادم همه چیو می جویید😂🤦🏻‍♀️خیلی خیلی خیلی ناز و عسلن خرگوشا