2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیا یه لیست طولانی دارم برات😂:
کوری
سینوهه
انسان در جستجوی معنا
اثر مرکب
چهار اثر فلورانس
صد سال تنهایی

نیمه تاریک وجود
بلندی های بادگیر
عشق سالهای وبا
ملت عشق
پیر مرد و دریا
سمفونی مردگان
نحسی ستارگان بخت ما
خودت باش دختر
من پیش از  و من پس از تو(اینارو خودم خوندم قشنگن ادامش هم فکر کنم باز هم من باشه)
جنایات و مکافات
ربه کا
نان و شراب(خودم خوندم قشنگه)
سرگذشت ندیمه
چشمهایش
آدم های سمی
قلعه حیوانات و ۱۹۸۴(این دوتا خیلی خوبن)
مردی به نام اوه
غرور و تعصب
دنیای سوفی
زنان کوچک
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد(این کتاب به شدت قشنگه فقط بعضی جاها دیگه خیلی دید منفی به زندگی داره)
 کاش وقتی ۲۰ ساله بودم می‌دانستم
عقاید یک دلقک

چشمهایش
باشگاه مشت زنی
جین ایر
دزیره
۵ زبان عشق
یک عاشقانه ی آرام
اِما
قمار باز
کاش کسی جایی منتظرم باشد
ابله
سقوط

مغازه خودکشی(اینم خیلی قشنگه و کم حجم)
دختری با گوشواره مروارید، سه دختر حوا، تکه هایی از یک کل منسجم، جزء از کل، آنا کارنینا، بادبادک باز، رنج های ورتر جوان،
برباد رفته(اینو خوندم خیلی خوبه)، موش و آدم ها، برادران کارامازوف، عزت نفس از براندن ناتالین، باشگاه پنج صبحی ها، نمیگذارم کسی اعصاب مرا بهم بریزد، آدم های سمی 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
واقعا😂🤦🏼‍♀️

مرسی از تاپیک خوبت عزیزم😘😘😘

کتاب خیلی بستگی به این داره که در مورد چی دوس داری مطالعه کنی

مثلا من خیلی علاقه مند بودم که تاریخ ایران رو مطالعه کنم و الان هم مشغولم. احساس کردم کسی که تاریخ اسطوره ها و قهرمان وطنش و برعکس اتفاقاتی که ما رو سقوط دادن ندونه یه مقدار در حق وطن پرستیش احجاف کرده...تو هم باید ببینی نیازت در حال حاضر چیه

بیا یه لیست طولانی دارم برات😂: کوری سینوهه انسان در جستجوی معنا اثر مرکب چهار اثر فلورانس صد سال تن ...

واااای مرسییییی

چه لیست فوق‌العاده ای

دستت درد نکنه😍😍😍

مرسی از تاپیک خوبت عزیزم😘😘😘 کتاب خیلی بستگی به این داره که در مورد چی دوس داری مطالعه کنی مثلا ...

ممنون عزیز دلم❤️

من خودم کتاب های معمایی رو خیلی دوست دارم