2789

برو معلم شو

سپاس یزدان دختری ایرانی‌ام! از نژاد و تیره ساسانی‌ام...به کوروش!به آرش قسم!به تخت جمشید قسم...یگانه پرستم،اهورایی‌ام...ز بد گویی های جهان،عاری‌ام...به کردار به پندار نیکومندم!شاه ایران،دختر کوروش منم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کمه خیلی

چقدره ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خیلی کمه خیلی

جدیدا خیلی به معلما میرسن که

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بهترین شغل برا یه خانومه 

ولی پسندم نی 

من به شخصه از رشته های پزشکی و پیراپزشکی خوشم میاد فقط 

بستگی به سلیقت داره 

اما خارج از سلیقه شغل خیلی خوبیه برا یه خانوم 

چون شب بی برو برگرد خونتی و فقط نصف روز میری سرکار سه ماهم که تعطیلی پنج شنبه جمعه ها هم که تعطیلی کلی تعطیلاتم برا مناسبتا داری 

میتونی راحت هم شاغل باشی هم به زندگیت برسی

بشنو و باور نکن

نه بابا

اطرافیانم که معلمن خیلی راضین 

دبیر ادبیاتم ماهی ده تومن حقوق داشت

یکیم میشناختم که دانشجومعلم بود ماهی ۲۴۰۰ حقوق میگرفت

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
والا من اطرافیانم ناراضین😐

برعکس من