2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحش شاد.منم هشت ماهه پدرمو از دست دادم هنوز که هنوزه دارم میسوزم خدا بهتون صبر بده

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

خدا دحمتشون کنه خیلی غم سنگینیه خدا بهت آدامش بده

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

خدا بیامرزتشون عزیزم ، رو حشون شاد ، خدا صبر بده بهت

منم ۳ ماهه که پدرمو از دست دادم هنوز باور نکردم و بیقرار و دلتنگشم ، کاش نبودنش یه خواب بد بود که ازش بیدار میشدم😔

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
خدا بیامرزتشون عزیزم ، رو حشون شاد ، خدا صبر بده بهت منم ۳ ماهه که پدرمو از دست دادم هنوز باور نکرد ...

خدا رحمتشون کنه

با خودم میگم هنوز داغم 

هنوز صبح نشده پاشم ببینم نیست 

هنوز شب عروسیم نشده که بابام نباشه

من هنوز بعد ۳ ماه باورم نشده گاهی اوقات یهو به خودم میگم وای واقعا" بابام نیست بهو انگار یه آوار میریزه رو سرم 😔

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

چقد اشک ریختم با تاپیکت 

خدایا بابای منم دقیقا سرطان پانکراس داشت ۱۷ تیر فهمیدیم 

۹ شهریور فوت کرد دارم دق میکنممممم فقط ۵۰ سالش بود الهی بمیرم براش 

قدر مادرتو بدون منم مامانمم از دست دادم لعنت به این دنیا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤