2777
2789
عنوان

انتخاب رشته 😖

156 بازدید | 9 پست

سلام دختر خانومای عزیز لطفاً اگه امکانش هست نظرتونو بگید خیلی مهمه برای انتخاب رشته خواهرم خیلی دودله و استرس داره بین دو رشته انسانی و تجربی مونده به تجربی علاقمنده ولی از قبولیش واهمه داره انسانی قبولیش راحتتره واقعا مونده بین این دو رشته لطفا از تجربه شخصی خودتون بگین وراهنمایی کنید ممنون از همتون🌷😓

تعداد رای : 17
نظرسنجی
تجربی
6
35%
انسانی
11
64%

قبولی تو هرکدوم سختی خودشو داره 

ببینه به چی علاقه داره 

تو کدوم به شغل مدنظرش میرسه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

سلام عزیزم منم امسال انتخاب رشته داشتم 

ببین شما میگی به تجربی واقعا علاقه داره اما میترسه قبول نشه ولی انسانی قبولیش آسونه

ببین مطمئنن باید اونی رو بره که علاقش بیشتره بدون در نظر گرفتن تعداد داوطلب ها

الان اگه بدون علاقه بره انسانی خب خوب و عالی واسش مایه نمیزاره و قبولم شاید نشه

ولی تجربی رو با علاقه وارد بشه قطعا موفق تره و میتونه از موانع سر راهش راحت تر عبور کنه چون بهش علاقه داره

فقط میگم علاقه خیلی مهمه خیلیییییییییییی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون از نظر خوبتون ..شما رشتتون چی بوده براساس علاقه انتخابش کردین

رشتم انسانی بوده از دوران راهنمایی علاقه داشتم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
علاقه تجربیه همین ترسش مانع انتخاب میشه

نه بهش بگو اصلا نترسهههههه

نصف جمعیت تجربی سیاهی لشکرن 

ببین وقتی علاقه داره خوب خوب میشینه میخونه و همه توانشو میزاره این مهمه

بهش بگو اصلا نترسه 

نه بهش بگو اصلا نترسهههههه نصف جمعیت تجربی سیاهی لشکرن  ببین وقتی علاقه داره خوب خوب میشینه م ...

شما خودتون تجربتونو میگین از رشتتون یا از فامیل دوست آشنا که تجربی رفته باشن 

شما خودتون تجربتونو میگین از رشتتون یا از فامیل دوست آشنا که تجربی رفته باشن 

من خودم تجربی رو انتخاب کردم با علاقه 

البته منم همسن خواهرتونم  میرم دهم امسال اینو همیشه از مامانم و مشاورم شنیدم که نری دنبال علاقت واقعا چیزی نمیشی

من مامانم بدون علاقه رفت رشته ریاضی الان خیلی پشیمونه مامان منم میترسید کم بیاره عین خواهر شما میترسید و اشتباه کرد و الان پشیمونه