2777
2789
عنوان

شوهر کینه ای

353 بازدید | 10 پست

ینی انقد کینه میگیره ک حتی من باردارم باشم تو فکره تلافی کردن حتی مثلا دوس داره بگه بادواری تو برمن اهمیت نداره و۔‌‌

چیکارکنم؟اگه شما بودید چیکار میکردین ادم ممکنه ی وقتا از ناراحتی ب کسی چیزی بگه۔۔۔دلیل نمیشه طرف صد برابر جبران کنه اینا خانوادگی اینجورین

انگار ک یهو میشم دشمنش۔۔۔چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تحریکش نکنی که کینه ای بشه

عزیزم۔خیلی کینه میگیره مثلا من دوتاسیب دارم اگه ی سیبمو ندم این ده سال دیگ ام سیب نمیده

شرایط متفاوته مثلا من تازه الان سقط کردم ی مقداری ناراحتی داشتم مادرشوهرم از اونور یکارای خیلی زشتی کرد بعد من باشوهرم دعوام شه طبیعیه۔۔۔۔نمیگم کارم درسته میگم من زنشم غریبه نیستم ک بخاد تلافی کنه

چیکار میکنی که جبران میکنه

موضوع کاری ک من میکنم نیس۔من شاید از عمد نمیکنم ۔مثلا اوایل احساس میکرد من دوسش ندارم (من چیزی بهش نمیگفتما) تادوسال رفته بود تو فامیل ی کاری میکرد ک مثلا من از این دختره خوشم میاد خوب ی بار اینکارو بکن یا میکنی توفامیل نکن یا میکنی تادوسال نکن وقتی رابطمون درس شده

اگه بتونی متقاعد ش کنی بره پیش مشاور خیلی بهتر میشه

خداکنه قبول کنه ۔فک نکنم راه حل دیگه ایم باشه چون خانوادشم همینطورین کینه میکنن همه چیش شبیه مامانشه ولی باباش اینطوری نیس چرا ب باباش نرفته اخه اخلاقاش زنونس

یه خواهر شوهر کینه ای دارم افتخارم میکنه به این اخلاقش

خوب همسر ادم فرق داره ۔این کار شاید توفامیل جواب بده ولی توخونه زندگیت ن۔مشکل اینجاس شوهرمنم فک میکنه درسش اینه

موضوع کاری ک من میکنم نیس۔من شاید از عمد نمیکنم ۔مثلا اوایل احساس میکرد من دوسش ندارم (من چیزی بهش ن ...

با سیاست میشه اینطور آدما در ظاهر دوست دارن هی همه چیو بگی چندبار بگو یادآوری بشه

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️