2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا عفونت گوش رو جدی بگیر عزیزم ببین پزشکش چی میگه 

سیر و پیاز و عسل و...درمان نیستند 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چه بامزه. من یاد نداشتم. باید بذاری روی خود گوش و ببندی؟ 

نه نبند. یه تیکه   در حد  متوسط باشه نه میری تو گوشش داخل بذاری ها نه بیرون گوشش بذار     ویکی داخل جورابش همه عفونتش میره 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
ممنون عزیزم. راهکار جالبی بود وقتی به دکتر دسترسی نداریم

شیر هم از سی‌نت یکم  بدوش توگوشش  پاکن    خواهش میکنم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

ای خداااا..خاطره بدی دارم از گوش درد نوزاد.طفلک بچه رفیقم خیلی گریه میکرد.یک ثانیه هم ساکت نمیشد

دیگه همه گریه میکردیم از گریه هاش..یه لحظه نمیدونم چی شد به دمرو گرفتمش آروم شد..بعد مادرش تونس بهش دارو بده..هوووف گوش درد خیلی بده..انشالا بچت زودتر خوب بشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ممنون عزیزم. چه دارویی میدادن؟ 

باورکن یادم نیس..

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "