2777
2789
عنوان

روزتونو چطوری میگذرونین؟؟؟؟؟؟؟

1192 بازدید | 78 پست

سلام خانوما میشه بگین روزتونو چطوری میگذرونین وچطور زمانو مدیریت میکنیین من چرا همش وقت کم میارم 😢از صبح به خودم میگم کارامو تموم کردم میرم میشینم یه قهوه برا خودم میریزم کتابی که دان کردمو تموم میکنم یکم استراحت میکنم وشادو پر انرژی با بچه ها بازی میکنم😭😭 ولی یه قهوه سرپایی برا خودم میریزم که فقط خوابم بپره چون شب فقط سه یا چهار ساعت خوابیدم اونم اینقدر این طرفو اونطرف میرم که یخ میکنه همونو سرمیکشم شاید اثر کنه بعد کارای عقب افتاده سینک پر از ظرف خونه منفجر لباسای کثیف غذا برا خودمون غذا برای بچه ها شیر پوشک حموم 😭😭😭😭😭نهایت رسیدن به خودم اینه که هر روز حموم برم وموهامو میبافم که کمتر ژولیده به نظر بیاد😢😢😢دلم برای خودم میسوزه که همش سرپا هستم ونمیتونم به خودم برسم😢دلم برای بچه ها میسوزه که باهاشون کم بازی میکنم😢

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

با فکرو ذکر فراوان

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘

سلام دوستان عزیزم

محصولاتمون را تخفیف زدیم

فقط تا جمعه مهلت دارید 

کلی محصولات خوب و با کیفیت داریم

و هرچی مدنظرتون باشه براتون میاریم

تا جمعه هزینه ارسالمون نصف حساب میشه 

Luxe_Beauty2021@

🌺🌺Luxe_Beauty2021 🌺🌺
https://t.me/Luxe_Beauty2021

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بیاد همینه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
شب همه کارارو انجام بده مثلا ظرفای کثیفو بشور خونه رو مرتب کن گرد گیری کن ک صبح بیدار شدی فقط غذا ...

بچه ها اینقدر دیر میخوابن که دیگه من بیهوشم😢😢😢😢😢

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

صبح تا ساعت دو با صد دسته ادم سروکله میزنم که خدا حفظشون  بیشترشون بی اعصابن حق هم دارن اما من کاری از دستم برنمیاد بعد میام خونه با صدتا کار سروکله میزنم اون وسط مسطا هم یه برنامه های شخصی دارم هرروزم که دنیا یه خوابی برای ادم میبینه ماشالله !!درهمه مراحل هم یک دست جام  باده (کارها)و یک دست زلف یار(گوشی)😂😂😂😂😂البته خداروصدهزاربار شکر وقتی مریض بودم یه گوشه افتاده بودم حسرت اینروزا رو میخوردم حالا غلط بکنم شکایت کنم 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
بچه ها اینقدر دیر میخوابن که دیگه من بیهوشم😢😢😢😢😢

عزیز دلم زمانی ک بیدارن کاراتو انجام بده 

ی چند ساعتی و ب پدرشون بسپار ک اون با بچه ها بازی کنه

نگهشون داره ک شماهم ب کارات برسی

درضمن بهشون عادت بده ک زود بخوابن واسه سلامتی خودشونم 

خوبه🤍