2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مکالمه به مهارت لیسنینگ ( گوش دادن) و اسپیکینگ ( حرف زدن) نیاز داره

اگه کلاس نمیری و قصد داری خودت شروع کنی . می تونی یه سریال آسون بگیری و با زیرنویس انگلیسی تماشا کنی . بیشتر روی اصوات و حرف زده لازمه تمرکز کنی . 

بعد باید با خودت خیلی حرف بزنی .. مثلا جملاتی که یاد نیگیری رو تکرار کنی و با خودت مباحثه راه بندازی 😀 خیلی مفیده 

یه کتاب مکالمه از اینترنت تهیه کن ( کتابای کانون زبان به نظرم کتابای خوبین برای مکالمه ) و سعی کن مهارت شنیدن و حرف زدنتو تقویت کنی . نکته ی مهم اینه که باید حتما وقت بذاری و صحبت کنی . 

در چه حد بلدی؟

من تا یه حد مشخصی بلدم ولی مشتاقم فول بشم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

فیلم با زیرنویس 

اگه قواعد رو بلدی و مکالمه میخوای یاد بگیری میتونی از مانهوا های ساده استفاده کنی ولی خب دیگه برای تلفظ نیست به نظرم از داستان بهتره چون هم تصویر دارن هم مکالمه محور تر هستن 

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود
@ایلیاجوووووونی   نحوه تدریستون چطوریه؟  تو واتساپ؟  ويدئو کال؟  تو سی روز ...

سلام ببخشید گوشیم ب مشکل خورده بود دیر شد جوابتونو بدم.

تو واتس اپ یا تلگرام هست.

درس به صورت متن هست با تمریناتش میفرستم بچه ها با ویس تمریناتشونو برام میفرستن رفع اشکال میکنیم 

بچه ها ب یک سطح متوسطی می‌رسند و میتونن صحبت کنند . 

۳۰ درس هست 

تمام شدن درسها بستگی داره ب تایمی ک خودتون دارید  یک ماه دوماه سه ماه  

و بیشتر طول میکشه. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
سلام ببخشید گوشیم ب مشکل خورده بود دیر شد جوابتونو بدم. تو واتس اپ یا تلگرام هست. درس به صورت م ...

لطف کردین من تلگرام ندارم... 

تو پی وی شمارتونو بهم میدین راهنمایی بگیرم؟ 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
لطف کردین من تلگرام ندارم...  تو پی وی شمارتونو بهم میدین راهنمایی بگیرم؟

بله حتما 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792