2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

201 بازدید | 23 پست

فکر میکردم بعد از ازدواج با عشقم زندگی روی خوششو به من نشون میده. گله ای از همسرم ندارم اما خانواده ام هلاکم کردن. الان که دارم مینویسم تمام صفحه های کیبوردم بخاطر اشک هام خیسه. هر بار با نامزدم که عقد کردیم بعد دو هفته میرم بیرون مادرم یه جنجالی راه میندازه یا پدرم.

دیروز نهار و شام خونه ما خوردیم و قرار شد امروز نهار خونه مادرشوهرم باشیم. قبل رفتنم و بعد رفتنم مادرم زنگ زد که حتما بعداز نهار بعد از ظهر بیا خونه. منم به شوهرم گفتم و اومدم خونه. دم در موقع خدافظی مامانم جلوی شوهرم میوفته باهام دعوا که چرا سر گرما برداشتی شوهرتو اوردی . میموندی خنک تر میشد. برای شیرین کردن خودش این حرف و زد. بعدم بهش اعتراض کردم. بهم توپید و بست منو فحش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم خیلی بدبختم....

عزیزم نگو اینو به مادرت بگو شما با من اینجوری حرف میزنی شوهرم پس فردا برام تره هم خورد نمیکنه. بعدش نزار برات تصمیم بگین تو و شوهرت صلاح خودتونو بهتر میدونیین

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
عزیزم نگو اینو به مادرت بگو شما با من اینجوری حرف میزنی شوهرم پس فردا برام تره هم خورد نمیکنه. بعدش ...

بهش همینو گفتم. بهم میگه برو گمشو بری دیه برنگردی. شوهرمم الان ازم دلخور شده میگه دروغ میگفتی بهم پس 

چه دروغی عزیزم

چند باری که قبلا بیرون رفته بودیم مرتبا خانواده ام زنک میزدن برگرد. نهایتا من به شوهرم گفتم که عزیزم پدرم یکم حساسه . شوهرمم گفت باشه مشکلی نیست. امروز دم در مادرم جوری گفت که ما مشکل نداریم دخترمون نمیخاد بمونه. شوهرم فک میکنه من بهش راستشو نگفتم

میگه تو باید به شوهرت بگی من نمیخام بمونم من دوست ندارم پیشت بمونم ...

منظورشو نمی‌فهمم آدم باید به همسرش عشق بورزه یعنی چی. بمونی مثلا شب بخوابی پیشش؟ 

منظورشو نمی‌فهمم آدم باید به همسرش عشق بورزه یعنی چی. بمونی مثلا شب بخوابی پیشش؟ 

کلا حتی بریم دریا بریم جنگل بریم بازار دم به دقیقه زنگ میزنه ... شوهرم میگفت عصر بمون شام میبرمت بیرون بعد خوابیدن میبرمت خونه تون. مادرم هی میگفت حتما بعد از ظهر بیا. اصن دوست نداره زیاد پیش شوهرم باشم. شوهرم واقعا اقاست. نمیدونم چرا خانواده ام اینطور میکنن. 

کلا حتی بریم دریا بریم جنگل بریم بازار دم به دقیقه زنگ میزنه ... شوهرم میگفت عصر بمون شام میبرمت بیر ...

کارشون اشتباهه خیلی... باید بزارن شما ها راحت باشید اعصابم خورد شد. با شوهرت حرف بزن مشگلتو با اون مطرح کن اگه دوستت داشته باشه با این اخلاقش کنار میاد. شاید دلشونو بدست بیاره. اگه مخالف بودن چرا اجازه دادن باهم ازدواج کنید؟!