2777
2789
عنوان

ظروف جهیزیه

231 بازدید | 18 پست

خانوما من دارم جهیزیه میخرم،ظروفم ارکوپال مربعی ساده دور طلاییه.

میخوام مرغ خوری بخرم،نمیدونم اونا هم مربعی باشه ک ست بشه با ظروف دیگ ام یا ن میشه طرح دیگ ام باشه

اشکال نداره شکلش جور دیگه باشه ولی طرح و رنگش همون باشه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

سلیقه ی خودته چیه عزیزم 

من دوست دارم همه چی ست باشه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافیان میگن این

این قشنگ تره.چینی لیمون بگیر که مقاومتره.سرامیکی نگیری.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
منم دوس دارم ست باشه ولی نامزدم الان گف مرغ خوری اشکال نداره یکم فرق کنه،ب خاطر همین دو دل شدم

هرجور خودتون دوست دارین بخرین

برید ببینید چی هست تو بازار شاید ست نباشه قشنگترم بشه😍

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من خودم این مدل و دوس دارم

اینا خیلی قشنگن 

ساده و شیک 

من ازشون دارم به همه مدل ظرفی میان