2777
2789
عنوان

خیلی بدبین شدم به خانوادمو...

148 بازدید | 5 پست

مخصوصا به شوهرم.خانواده شوهرم..ازبس بدی دیدم.ازبس دورویی دیدم.تاپیکامو ببینید متوجه میشید.شوهرم خیلی سمت خانوادشه مخصوصا مادرش.از مادرشم بدم میاد چون مغروره و خودشیفته.و همش حس میکنه پسرش مال خودشه.وخیلی بدیا که بم کرد.اهلاق خودشو پسرش هم شبیه همدیگس.هوای هموهم دارن.خستمه خیلی.میادبم میکه نه من زندگیمو دوس دارم.تووبچمو.اما میبینم خیلی هوای مادرشو دارع اونم از عمد حرفایی میزنه بش ک بامن بدباشه.یا به حرفم نباشه.شوهرم چندسال بیکار بود و سربازی میرفت تمام کرد یکماهه‌.قراره بابام براش کار پبدا کنه.جدیدا انگار خوب شده باخانوادم.میدونم خباثت خودشومادرشه.مبدونم بش قول داده براش پو خرج کنه.دیکه خستم بدبین شدم نسبت ب.

بنظرم رورابطه اون دوتا اصلا زوم نکن چون زندگیت تلخ میشه من تجربشو دارم. اکه ازت دوره بهش فکرنکن اصلا

ازم دور نیست.تویه شهریم.زورم میاد رازاشون باهم دیگس و من به موقع غریبه م

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازم دور نیست.تویه شهریم.زورم میاد رازاشون باهم دیگس و من به موقع غریبه م

حق داری ولی کاری فعلن نمیتونی بکنی مخصوصا هرچی بخوای شوهرتو ازمادرش دور کنی بدتر میشه سعی کن بابی تفاوتی وخوب بودن خودت شوهرتو کم کم بکشونی سمت خودت هرچندسخته

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
حق داری ولی کاری فعلن نمیتونی بکنی مخصوصا هرچی بخوای شوهرتو ازمادرش دور کنی بدتر میشه سعی کن بابی تف ...

شماتونستی اینکاروبکنی ؟ اگه اره چجوری راهنماییم کن..ما سه ساله عروسی کردیم

شماتونستی اینکاروبکنی ؟ اگه اره چجوری راهنماییم کن..ما سه ساله عروسی کردیم

من تاحدودی تونستم. منم مادرشوهرم همش دلش میخواد شوهرم ب حرفش باشه و ازهمه چیزمون خبر داربشه خیلیم تاحالا دلمو شکسته شوهرمم اخلاقشو میدونه وو اینکه میبینه من کاری ب مادرش ندارم هیچ وقتم پشتش بدگویی نمیکنم مگر اینکه ناراحت باشم و ناراحتیمو بگم.ولی  هرجورم باشه پسرا دوس ندارن کسی پشت سرمادرشون حرف بزنه حتی اگه زن بدی باشه.بی تفاوتی بهترین راهه عزیزم.سعی کن بامادرشوهرت وارد جنگ نشی چون چوبشو تومیخوری

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏