2777
2789
عنوان

خداحافظ 😭😭😭😭😭

223 بازدید | 19 پست

من از دست این جهان ظالم ‌. گرسنگی فقر بدبختی اجبار اکراه بی پولی ظلم دیگران بهم حریم خصوصی ندارم بقیه بزور واسم تصمیم میکیرن مادرم حتی به برادرم غذا میده به کمتر میده بااینکه من ۴۰ کیلوام😭😭😭😭😭😭😭 ‌میخام خیلی راحت خودمو بکشم. از امروز نه آب میخورم نه غذا نهایتا تا دوروز دیگه میمیرم . خسته ام فقط نمیدونم بعدش چی میشه......💔💔💔💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گشنگی بهت فشار بیاره نمیفهمی میخواستی چیکار بکنی

آخه خواهر من چرا با غذا نخوردن میخوای خودکشی کنی گل😅😅

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

چند سالته گلم

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

به جای این تفکرات بچگانه بشین با خودت خوب فکر کن و تصمیمات خوب و مهمی برای زندگیت بگیر،برات غذا کمتر میکشه برو بگو گشنه امه بیشتر میخوام نشد خودت بپز بخور.وقتی خودت برای خودت کاری نمیکنی از دیگران چه انتظاری داری،خودکشی هم کار ادمهای خیلی ضعیفه نه شما که قوی هستی پس منطقی فکر کن

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
به جای این تفکرات بچگانه بشین با خودت خوب فکر کن و تصمیمات خوب و مهمی برای زندگیت بکش،بهت غذا کمتر م ...

آخه هرروز و شب ظلم . این جهان خدایی صاحبی چیزی نداره ببینه ؟؟؟؟؟؟

آخه هرروز و شب ظلم . این جهان خدایی صاحبی چیزی نداره ببینه ؟؟؟؟؟؟

عزیزم خدایی به چه بزرگی و مهربونی داره که به هممون هم عقل داره برای تصمیم گیری و هم قدرت اختیار و اراده قرار نیست خودمون هیچ کاری نکنیم و مدام منتطر بمونیم خدا برامون کاری کنه.این خودتی که باید برای خودت قدمهای بزرگ و تصمیمات عالی بگیری.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو