2777
2789
عنوان

کیست مویی

451 بازدید | 8 پست

کسی کیست مویی عمل کرده به روش بار 

خواستم ببینم علائم عفونت چی هست 

و اینکه من دو هفته عمل کردم جای عملم میخارع کسی دلیلشو میدونه 

خیلی میترسم عفونت کرده باشه 

سلام‌ برا حاجت روا شدنم دعا میکنید و یه صلوات ؟ 

دعا کنید از خانواده همسرم به زودی دور بشیم بریم یه جای دور زندگی کنیم و منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم و دعا کنید یه دوقلوی نازصالح مهربون و سالم نصیبمون بشه شاید باورتون نشه ولی هرکی رو دعا کردم گرفته حتی حامله شدن دوستم که حامله نمیشد پس هر کی دعام کرد لایک کنه دعاش میکنم ❤😔

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خارش بخاطر ترمیم زخم هست و طبیعیه عزیزم. اگه عفونت کنه ترشح سبز رنگ پیدا میکنه. تعویض پانسمان رو خود ...

ن مامانم انجام میده میگه هیچ بویی نمیده بعد تو زخمم همش عسل میریزه و اینکه انبرنسا هم دود میده 

ن مامانم انجام میده میگه هیچ بویی نمیده بعد تو زخمم همش عسل میریزه و اینکه انبرنسا هم دود میده 

من ک میرفتم هر روز درمانگاه برای تعویض. اونجا با سرم شستشو میداد و پانسمان میذاشت. بنظرم ریسک نکن برو درمانگاه برای تعویض پانسمان. اگه خدایی نکرده عفونت کرده باشه بهت میگه

من ک میرفتم هر روز درمانگاه برای تعویض. اونجا با سرم شستشو میداد و پانسمان میذاشت. بنظرم ریسک نکن بر ...

اخه پرسیدم درمانگاه نزذیک ما انجام نمیده منم اول میرم با اب صابون شستشو میدم بعد خشک میکنم انبر نسا دود میدم  بعد با سرم قشنگ تمیزش میکنم بعد عسل میریزم پانسمان میکنم فقط اینکه چند روزه پانسمان تو زخممنمیزارم چون درد شدید میگیره

اخه پرسیدم درمانگاه نزذیک ما انجام نمیده منم اول میرم با اب صابون شستشو میدم بعد خشک میکنم انبر نسا ...

عزیزدلم خب منم درمانگاهی ک میرفتم خیلی دور بود از خونمون ولی  ۲۰ شب هرشب رفتم تا یوقت عفونت نکنه...بنظرم اینهمه سختی کشیدی تهش رو خراب نکن یوقت با اهمال کاری. ی بار برو درمانگاه ببینن زخمت رو

سلام عزیزم خوبی شما جای زخمت الان خوب شده یا هنوز بازه چون من تازه عمل کردم نمیدونم کی خوب میشه

سلام عزیز دلم به سلامتی ایشالله اذیت نشده باشی ببین دوماه طول میکشه تا زخم بسته بشه واسه من اندازه یه خراش کوچولو بازه فقط سعی کن انبر نسا دود بده بعد شستشوت بعد تو زخمت عسل بریز پانسمان کن بزار سریع تر جوش بخوره بعد عسل باعث میشه عفونت نکنه و بر نگرده