2777
2789
عنوان

برای جای جوش چی استفاده کنم

154 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من صورتمو وکس کردم متاسفانه بدجور جوش ریخت بیزون قبلش فقط در حد دو تا میزدم موقع پریودم . الان خیلی بد شده .‌ پانژل گرفتم میزنم الان چرک نداره ولی جاش مونده هنوز استفاده میکنم اما نمیدونم واقعا تاثیری داره یا نه کسی میدونه برای جای جوش که زودتر خوب بشه چه کار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌ برا حاجت روا شدنم دعا میکنید و یه صلوات ؟ 

دعا کنید از خانواده همسرم به زودی دور بشیم بریم یه جای دور زندگی کنیم و منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم و دعا کنید یه دوقلوی نازصالح مهربون و سالم نصیبمون بشه شاید باورتون نشه ولی هرکی رو دعا کردم گرفته حتی حامله شدن دوستم که حامله نمیشد پس هر کی دعام کرد لایک کنه دعاش میکنم ❤😔

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

فک‌کنم ضدلک

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
روغن بنفشه میگن عالیه خودم استفاده نکردم دوستم کرده واقعا پوستش تغییر کرده بود دیدمش

چجوری شده پوستش

تو آرزوهام زندگی میکنم و یکی از مهم ترین آرزوهام حل شدن مشکل بابای مهربونمه 😢پس اگه براتون مقدوره یه صلوات برای سلامتی پدرمو و خانوادم بفرستین🙏 چون جز اونا کسیو ندارم بزرگترین ترسم نبودن خانوادمه😔❤
چجوری شده پوستش

خیلی شفاف قبلا چندتا کمرنگ جای جوش داشت الان خیلیی مامعلوم شده بود البته اینم خودم بهش پیشنهاد دادم🤦🤣تو نبنی سایت خیلی تعریفشو کرده بودن ولی نمیدونستم انقدر تاثیر گذاره ولی دستساز گرفته بود 

2790
2778
2791
2779
2792