2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که فهمیدم اینا یسری عددن که به خودی خود مشکلی ندارن تو فرمولها قرار میگیرن و مهم نتیجه ی احتمال سندروم و اون یکی بیماریس...ببین اونا چند شدن...جزو لاریسکی یا های ریسک...اون مهمه

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
چه فرمولی؟دکتر انجام میده میگه؟

نه دیگه تو برگه آزمایش غربالگریت نهایت خودش حساب کرده نوشته...

هم خون رفای هم سونو دیگه؟

نه دیگه تو برگه آزمایش غربالگریت نهایت خودش حساب کرده نوشته... هم خون رفای هم سونو دیگه؟

اره هر دورو رفتم.اما هیچی ننوشته.فقط همین hcg عددشو نوشته و رنجاش با pappعددش و رنجاش.

اره هر دورو رفتم.اما هیچی ننوشته.فقط همین hcg عددشو نوشته و رنجاش با pappعددش و رنجاش.

نمیدونم والا عجیبه نمودار اینا نداره؟

به دکتر نشون بده...

مال من مثلا نوشته احتمال سندروم یک به روی ۷۵۰۰۰۰ عه 

که خیلی عدد کمیه و جزو کم خطرها محسوب میشه

البته به انگلیسی نوشته

نمیدونم والا عجیبه نمودار اینا نداره؟ به دکتر نشون بده... مال من مثلا نوشته احتمال سندروم یک به رو ...

من برام پیامک تومد جواب آمادست تو سایت نگا کردم جوابو.اما قرار بود یه هفته دیگه آماده باشه.شاید کامل نیست هنوز.نمیدونم