2777
2789
عنوان

مامانا کمک😩😩😩

76 بازدید | 7 پست

سلام

دوستان پسر من سه ماه و سه هفته داره و چند روز دیگهواکسن چهار ماهگیش میزنه

مشکل من اینجاس که چند روزه خوابش بهم ریخته

اون الگوی خواب سالم داره ها که باید ۸-۱۰ ساعت خواب باشه

اما قبلا حوالی یک با خودم میخوابید و ۷ شیر میخورد و باز میخوابید تا ۱۰-۱۱ بعدش بیدار میشدیم

الان حوالی ۴ میخوابه

با اینکه من و باباش به شدت خوابمون میاد اما ۴ میخوابه تا ۱-۲ ظهر فرداش

چیکار کنم الگوی خوابش تنظیم بشه؟

خسته شدم

اینجوری مجبورم خودمم ۴-۵ میخوابم و ۹ بیدارم

خودم توی این شرایط دارم مریض میشم،چه راهکاری میدین؟

در طی روز هم ۳-۴ بار میخوابه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

عزیزم سعی کن درطول روزسرگرمش کنی مثلاباهاش بازی کن تاخوابش میادلیوان ابوکه یکم سردباشه برداروبه صورت بازی یکم اب بپاش روش وشب ساعت ۹لامپوخاموش کن وخودتوبزن به خواب چن روزاینجوری باشه خودش عادت میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح زود بیدارش کنی بازی بازی کن باهاش..از ۵.۶ عصر هم نزار بخوابه مشغولش کن ..شب راحت میخوابه فقط بای ...

جواب میده واقعا اخه؟

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
عزیزم سعی کن درطول روزسرگرمش کنی مثلاباهاش بازی کن تاخوابش میادلیوان ابوکه یکم سردباشه برداروبه صورت ...

جدی؟

خدا کنه

خودمم کم اوردم واقعا

ارع من سه تایچه دارم کارم همینه ساعت ده نهایتش تاهشت صب خابن وصب قبل از۹بیدارش کن

اهااااان

خدا سالم و سلامت حفظشون کنه برات عزیزدلم

ممنونم از راهنمایی‌ت