2777
2789

بچه ها من از اوایل بارداری همیشه ترشح داشتم

اما امروز دوبار لباس زیرم خیس شد و میزانش از همیشه بیشتر بود

الان پنج دقیقه است دارم پیاده راه میرم اما دوباره تکرار نشد

خم شدم سرفه هم کردم بازم تکرار نشد

بنظرتون ربطی به کیسه اب داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کیسه اب ک سوراخ بشه ابش عین ابیه ک از شیر اب در میاد نه بو داره نه رنگ داره نه غلظت همین،،،ببین لباس زیر تمیز و خشک بپوش هر ساعت چک کن اگه بدون اینکه بری دسشویی خیس شد کیسه ابه...

ببین کیسه اب ک سوراخ بشه ابش عین ابیه ک از شیر اب در میاد نه بو داره نه رنگ داره نه غلظت همین،،،ببین ...

اره همینطور مثل اب بود

اما فقط دوبار اومد،دیگه ادامه نداشت

باید پیوسته بیاد؟

اره همینطور مثل اب بود اما فقط دوبار اومد،دیگه ادامه نداشت باید پیوسته بیاد؟

نه مال من سوراخ بود نزدیک ب ی هفته من نمیفهمیدم چون اواخر تکرر ادرار داشتم فک میکردم ابیه ک خودمو شستم ..ولی نوار بهداشتی بذار و برو دنبال زندگیت بعد ک برداشتی اگه خیس بود کیسه ابه...و اینکه باید قطع نشه مثلا همون ذره ذره بیاد..و اینکه اومدنشو نمیفهمی

ببین کیسه اب ک سوراخ بشه ابش عین ابیه ک از شیر اب در میاد نه بو داره نه رنگ داره نه غلظت همین،،،ببین ...

وقتی از خواب بیدار شدم دیدم خیسه لباس زیرم

عوض کردم،دوباره شد

اما هر دوبار قبل اینکه لباسمو ببینم خودم اومدن ابو حس کردم

اما در حدی بود که فقط لباس زیرم خیس شد

ولی از ترشحات معمولم میزانش بیشتر بود

حواست ب حرکات بچت باشه حتما چک کن..و اینکه دوباره اگه تکرار شد برو اورژانس زایمان..من نمیفهمیدم فقط ...

اره دقیقا منم اینطورم

اگه بچم حرکتش کم شده باشه

غروب میرم دکتر