2777
2789

بچه هااا تو دفترچه انتخاب رشته تجربی روزانه ک تکلیفش معلومه هیچی...

شهریه پرداز ب چه معنیه؟

و شبانه چرا نیست تو دفترچه کمکم کنین😭

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طراحی لباس رشته ی خوبیه 

من چمیدونم

جواب سوالمو میدونی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ابجی من فقط روزانه رو میزنم بقیش نمیشناسم......شهریه پرداز فک کنم ازاده  پردیسم دارسم ک باید پول بدین فک کنم جز دانشگاهاس شبانس

رَهِ آسِمان دَرونَسْت،پَرِ عِشْق را بِجُنْبان ...........پَرِ عِشْق چون قَوی شُد غَمْ نَرْدِبان نَمانَد (:😇

نمیدونم تو نت سرچ کن فک کنم شریه پرداز همون پردیسه چون دفترچه آزاد فرق داره با دفترچه اصلی و مشخصا نوشته آزاد

قطعا شهریه پرداز ازاد نیس حالا یا ممکنه شبانه باشه که همون دانشگاه دولتیه فقط هزینش رو دولت نمیده خودت میدی یا هم پردیسه که زیر نظر دانشگاه دولتی مادره و از آزاد گرونتر و معتبر تره و دانشگاهتون از دانشگاه دولتی اصلی جداس ولی زیر نظر همون دانشگاهه

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
نمیدونم تو نت سرچ کن فک کنم شریه پرداز همون پردیسه چون دفترچه آزاد فرق داره با دفترچه اصلی و مشخصا ن ...

اخه اصلا شبانه وجود نداره تو دفترچه

پس احتمالن شهریه پرداز همون شبانه باشه

ببین اگه آزاد و مازاد و پردیس رو پیدا کردی و مشخص بود پس این همون شبانه اس

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

شبانه توی دفترچه اسمش نوبت دومه.شهریه پرداز هم برای دانشگاه های علوم پزشکی پردیس یا مازاد اون رشتست.برای این ها باید شهریه پرداخت بشه.

برای دانشگاه های آزاد هم خود دفترچه نوشته دانشگاه آزادِ...