2789
عنوان

مرگ اینترنت🤧🤧🤕🤕

173 بازدید | 21 پست

اولین روز بعد از مرگ اینترنت  😭😭😭😭🤕🤧🤧🤧

با مرگ اینترنت مردم هم میمیرند 

اینترنت_میمیرد#  ‍

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

خدا رحمتمون کنه 🖤

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونقدام وحشتناک نیس🙄

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

میشه یکی در این مورد به منم بگه جریانو؟

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
Yes 🤧🤧🤧🤧

گفتن لغو شده ک نشده پس

ینی راس راسکی قطع میکنن؟

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

قرار نیست ک اینترنتا قطع بشه اول از موضوع کامل اطلاع داشته باش بعد تاپیک بزن 

من خوندم قراره مثل همه کشورا 

اینستا و واتساپ و گوگل یه شرايطی و بپذیرند

اگرپذیرفتند خو هیچ اگر ن ک میرن 

پی کارشون

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
ای بابابس دیگ همش راجب قطع اینترنت یامیکنندیانمیکنند دیگ قدیمانبود بهتربودن شادتر واالا ماام دوس ند ...

کسی جای شمارو تنگ نکرده میتونی تاپیک ترک کنی

دوست داره تاپیک میزنه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
Yes 🤧🤧🤧🤧

ای بابااااا خب تکلیف ما رو روشن کنن یه بار میگن قطع نمیکنن یه بار میگن قطع میکنن.

تو از کجا فهمیدی که میخوان قطع کنن؟

اخه میگفتن قطع نمیکنن که؟

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌