2777
2789
عنوان

کار در منزل

932 بازدید | 14 پست

سلام ببخشید کسی هست که کار ساخت گل رز در منزل انجام داده باشه؟من تو یکی از آگهی های دیوار پیام دادم گفت پیک میاد براتون ۵ تا فوم الگو قرار داد میاره بهتون آدرس کانال تلگرام و شماره تلفن مربی میده دستمزد هر پک گل که درست میکنید ۷۰تومان هست چند تا سوال پرسیدم گفت خیالت راحت کار ما با نخ سوزن هست چون گفت ۱۵۰برا ضمانت باید بدید برا انجام کار توسط شما و این که خودتون از گلها استفاده نکنید نفروشید هست.برا همین شک دارم آخه منم خیلی تو دام کلاهبرداران افتادم کسی اطلاعاتی داره کمک کنه؟🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تازه اون باید ی پولی به تو بده که کارشو انجام بدی ن که قبلش ازت پول بخاد مگه ی فوم ی نخ و سوزن ...

برا خودشون توجیح دارن که برای ضمانت کار هست که گلها برا خودتون استفاده نکنید نفروشید بعد از ۱سال همکاری این ضمانت بهتون برمیگردونیم

برا خودشون توجیح دارن که برای ضمانت کار هست که گلها برا خودتون استفاده نکنید نفروشید بعد از ۱سال همک ...

کاملا دروغه عزیزم اصلا اعتماد نکن مگه گل فومی چقد میرزه ک بابت ضمانتشم بخان پول بگیرن 

دنبال ی کار دیگه باش به مجازی هم اعتماد نکن 

منم میخواستم انجام بدم آمدم تو سایت تایپک زدم یکی گفت گل هارو با سختی درست کردم بعد نیومدم ببرن گوشه ...

ممنون عزیزم برا پول چه کارا که نمیکنن همه ی آگهی های دیوار و شیپور کلاهبرداریه