2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐چحوری تونستی باهاش کنار بیای من سر ۴۰ تومن دارم‌دق میکنم

کنار نیومدم که

اونقدر مریض شدم مجبور شدم‌ولش کنم

از جونم که بیشتر نیست

اگه داده بودم‌ناشین الان ۲میلیارد شده بود

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

پنجاه توبورس 

بکاب الان ۸۸%داده بسته ست خدای خوبیها میشه با مثبت بالا بازشه یعنی😍😍😍😛😍

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

سلام 

اینجانب ۵۰میلیون گذاشتم توی بورس که دیدم روزبه روز داره کمتر میشه چند نفر بهم گفتن عجله نکن صبر کن بالاخره مثبت میشه ولی گوش نکردم تمام سهامم رو‌ حساب کردم شد ۳۰میلیون فروختم و فرار کردم و ازین بابت خوشحالم چون بعدا حساب کردم اگه گذاشته بودم الان ۵میلیون هم نداشتم...در کل ضرر مالی زیاد داشتم بشینم بگم یه طوماره خخخ

نگه داشتم هنوز امیدوارم

همسر منم 800 تومن ضرر کرد . 500 تومنش وام بود و الان تا خرخره تو قرضیم. قرضی که از حقوقمون بیشتره😢😢گاهی دلم  میخواد برم به یه خواب طولانی خیلی خسته ام. از استرس خواب راحت ندارم.

کنار نیومدم که اونقدر مریض شدم مجبور شدم‌ولش کنم از جونم که بیشتر نیست اگه داده بودم‌ناشین الان ۲ ...

اره واقعن😑ماشین خونه هررر چی حتی عنبر نسارا میگرفتیم بهتر بود