2789
عنوان

غیبت

190 بازدید | 14 پست

اگه با خانوادم از کسایی که ناراحتم کردن بگم غیبت میشه؟ مثلاً از خواهرم به مادرم بگم 

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

داستان مادر فرق داره با بقیه.

غیبت یعنی بخوای با بدگویی کسی رو خراب کنی و زیرآبشو‌‌ بزنی.

اما اگه منظور شما از صحبت در مورد خواهرتون با مادر محترمتون، حل مشکل یا صرفا درددل باشه، غیبت نیس.

داستان مادر فرق داره با بقیه. غیبت یعنی بخوای با بدگویی کسی رو خراب کنی و زیرآبشو‌‌ بزنی. ...

بعضی وقتا خیلی ناراحتم میکنه حس میکنم اگه به کسی نگم و تو خودم بریزم افسرده میشم

داستان مادر فرق داره با بقیه. غیبت یعنی بخوای با بدگویی کسی رو خراب کنی و زیرآبشو‌‌ بزنی. ...

غیبت یعنب یه حرفی بزنی پشت کسی بزنی و طرف ناراحت بشه   اصلا به جهت درد ودل هم غیبته   حالا هر کی میخواد باشه  

میشه لطفا برای حاجت دلم ۲ تا صلوات بفرستی 🥺🥺🙃 
غیبت یعنب یه حرفی بزنی پشت کسی بزنی و طرف ناراحت بشه   اصلا به جهت درد ودل هم غیبته  ...

زیرآب که نمیخواد بزنه! میخواد درددل کنه و ماجرایی رو تعریف کنه.

مادر میتونه اینجور مواقع کمک کنه تا اوضاع مساعد شه.

این نظر من بود و از نظر من ایرادی نداره.

زیرآب که نمیخواد بزنه! میخواد درددل کنه و ماجرایی رو تعریف کنه. مادر میتونه اینجور مواقع کمک کنه تا ...

ربطی به زیر آب زنی نداره اصلا    دردودل باشه  بازم طرف بشنوه ناراحت میشه    طبق احکام غیبته   

بجاغیبت‌باخودش‌حرف‌بزنی‌بهتره‌هم‌مشکلت‌حل‌میشه‌هم‌گناه‌نکردی

با خودشم حرف میزنم اما فایده نداره

ربطی به زیر آب زنی نداره اصلا    دردودل باشه  بازم طرف بشنوه ناراحت میشه    ...

درسته. بستگی به نوع بیان داره. احکام خیلی حساسن نمیشه اینجوری نظر داد.

منظورم رو شاید نتونم اینجا با کلمات عنوان کنم.

آخه من و خواهرم هروقت به مشکل میخوریم با مامانمون در میون میذاریم و بعدش خیلی سریع حل میشه.

من هرگز بدگویی خواهرم رو نمیکنم که ایشون ناراحت شن. فقط اصل ماجرا رو از نگاه خودم تعریف میکنم واسه مامانم.

یا ایشون هم همینطور.

بعدش بواسطه ی مامانم سوء تفاهم ها برداشته میشن.

اما اگه حزفی بزنم که خواهرم بشنوه و ناراحت شه، درسته حق با شماست ❤️

درسته. بستگی به نوع بیان داره. احکام خیلی حساسن نمیشه اینجوری نظر داد. منظورم رو شاید نتونم اینجا ب ...

اگه واقعا برای مشورت و حل مشکل 

باشه  خب اشکال نداره