2777
2789
عنوان

اوف یکی سوالای منو جواب بده

198 بازدید | 12 پست

با این درصدا رتبه من باید چن میشد ب نطرتون

اقتصاد۹۱

روان شناسی۸۸

جامعه۵۱

دینی۴۴

فلسفه۲۵

عربی تخصصی۳۳

عربی عمومی ۲۰

ادبیات تخصصی۱۳

ادبیات عمومی۳۰

تاریخ و زبان صفر

ریاضی ۴-

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
جز آخرین ها

چرا؟من منطقه ۳ام

پارسال وسالای قبل با این درصدا رتبشون بین ۴تا۷هزار بوده اما امسال من خیلی بدتر شدم

چراا

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟من منطقه ۳ام پارسال وسالای قبل با این درصدا رتبشون بین ۴تا۷هزار بوده اما امسال من خیلی بدتر شدم ...

خب خودت نگاه کن ادبیات رو زیر 20 زدی. زبان صفر!!!!!!!!!!! ریاضی منفی. یعنی یه نفر که چندین سال مدرسه رفته حتی یه گزینه زبان نزنه. !! حتی یه معادله ریاضی نزنه. و معمولا روانشناسی رو صد هم بزنی تاثیری توی رتبه نداره

چرا؟من منطقه ۳ام پارسال وسالای قبل با این درصدا رتبشون بین ۴تا۷هزار بوده اما امسال من خیلی بدتر شدم ...

چون درصد دروس مهم نیست، تراز اونا مهمه

ممکنه که سوالای امسال ساده تر از پارسال بوده باشه یا دانش آموزانی بیشتری امسال درس خونده باشن.... 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خب خودت نگاه کن ادبیات رو زیر 20 زدی. زبان صفر!!!!!!!!!!! ریاضی منفی. یعنی یه نفر که چندین سال مدرسه ...

رتبه ۱۵۰پارسال،زبانو ۰زده بود

بعدش من نرسیدم سوالای زبانو.چ ربطی داره ب چندین سال مدرسه رفتن 

چون درصد دروس مهم نیست، تراز اونا مهمه ممکنه که سوالای امسال ساده تر از پارسال بوده باشه یا د ...

ب نظرت اعتراض فایده ای نداره؟

ب نظرت اعتراض فایده ای نداره؟

نه... دقیقا به چی اعتراض کنی؟ همه چی کامپیوتری انجام میشه و احتمال خطا نزدیک صفره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نه... دقیقا به چی اعتراض کنی؟ همه چی کامپیوتری انجام میشه و احتمال خطا نزدیک صفره

ب تراز و رتبم میخواستم اعتراض کنم

چون چن نفر بم گفتن درصدات خیلی خوبه باید همین حول و هوش ۷۰۰۰باشی ولی من از دوبرابرشم بیشتر شدم 

ب تراز و رتبم میخواستم اعتراض کنم چون چن نفر بم گفتن درصدات خیلی خوبه باید همین حول و هوش ۷۰۰۰باشی ...

تخمین رتبه ای که به شما گفتن بر اساس کنکور سال قبل بوده، به سال ۱۴۰۰ ربطی نداره چون سوالا و داوطلبا عوض شدن

همین درصدا سال ۹۸ نهایتا ۴۵۰۰ میاورده...

حالا فرض کن کسی که ۹۹ کنکور داده با تخمین رتبه سال قبل منتظر رتبه هست، ولی سال ۹۹ این درصدا رتبه ۷۰۰۰ آورده... یعنی تقریبا دو برابر

تخمین رتبه ای که به شما گفتن بر اساس کنکور سال قبل بوده، به سال ۱۴۰۰ ربطی نداره چون سوالا و داوطلبا ...

اهان ممنون عزیزم از راهنماییت😘🌹🌹