2777
2789
عنوان

😞هه

68 بازدید | 2 پست

سلام 

دلم خیلی گرفته مثل بیشتر اوقات

تا یه چیز بهم میگن دلم میشکنه شونزده سالمه و سه ماهه عقد کردم

همیشه احساس گناه میکنم بعضی وقتا انقد دلم میگیره دلم میخام خودمو بکشم ولی از اون دنیا میترسم

داداش کوچولو دارم یه سالو نیمشه وقتی هنوز به دنیا نیومده بود پدر و مادرم همیشه سر هیچ و پوچ داد و فریاد میکردن و من خیلی زجر میکشیدم و همچنین خواهرم کلاس شیشم هس همیشه باهم دعوا میکنیم خیلی اذیتم میکنه بزرگ شده ولی وسایل خودشو جم نمیکنه و همه کارای خونه میوفته گردن من

خلاصه که دوستان خیلی خستم خیلی...کاش یه فرجی بشه که با حرفی مثل اینکه بالا چشت ابرو عه دلم نشکنه قوی باشم و بتونم خوب درس بخونم و به شغلی که دوس دارم برسم کل انگیزه زندگیم اینه ولی فکر نکنم با این حال و احوالم و دغدغه های الکی فکریم بتونم موفق شم😔💔

فکرات بچگانه اس منم هم سن تو بودم این فکرا داشتن و بخاطر روحیه مهربونی و حساس توعه ولی باید بزرگ  بشی 

تو کار اشتباهی کردی عقد  کردی درست تو اولویت بود 

پیشنهادم اینه زودتر عروسی بگیر و برو خونه خودت ک از این مشکلات  دور باشی و توخونه وقت زیاد میاری و تنهایی میتونی درس بخونی 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان