2777
2789
عنوان

کسی از محصولات لدورا استفاده کرده ؟

22937 بازدید | 31 پست

سلام کسی از محصولات لدورا استفاده کرده مثله شیرپاککن صابون استوخودوس و ماسک پیل آف و پودری؟

من خیلی هزینه کردم برا پوستم و خوب نشد 

اگه راه حل دیگ ای دارین زود جواب بده بگید

لطفا لطفا نماینده های این شرکتم تبلیغ الکی ندن چون واقعا من دوباره نمیخوام هزینه الکی کنم ته اش نتیجه نگیرم

ممنونم

عزیزم من شنیدم میگن محصولات لدورا خوب نیست.. 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترای برادر شوهرم هم شامپو بدن۲ . ژل شستشوی صورت۲ ولی خیلی خوبه پوست و سفید می‌کنه لایه بردار ‌‌‌و  عطرش خوبه. و دوتا ماسک مو خریدن . کلا محصولاتش عالیه

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋
مصرف کننده محصولات  کسی اینجا نییست؟برای جای جوش کسی پیشنهادی نداره

عزیزم برای جای جوش اگر قدیمی هست و بصورت لک شده باید از ضد لک خوب استفاده کنید و اگر فرورفته هست از پودر کلاژن و سرم طلا بلک بری 

آدرس پیجمه خواستین یه یر بزنید هایلایت مراجعه کننده هارو ببینید 

@melorinbeauty_store 

@melorinbeauty_store 

اینا همشون محصولات شرکت های اهرمین به هیچ دردیم نمیخورن 

بخری پولت رو دور ریختی

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        
مصرف کننده محصولات  کسی اینجا نییست؟برای جای جوش کسی پیشنهادی نداره

عزیزم من آبرسان و دور چشم لدورا استفاده کردم بد نبود عالی هم نبود ...برای جای جوش اگه جوش فعال ندارید میکرودرمی خوبه و سایر لایه برداریها ...البته جای جوش عمیق که چال شده رو خوب نمیکنه اما لک و جای جوش خفیف رو خوب میکنه ...کرم لایه بردار فیس دوکس و درمالیفت هم بد نیستن  یه لایه برداری ملایم میکنن و پوست روشنتر و شفافتر میشه ..

من از ماسک مو و شامپوش استفاده کردم عالیه

از پیلاف هم همینطور

شاید مرتب نزدی 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
هیچوقت به محصولات این شرکت ها اعتماد نکنین چون تمام تبلیغی ک میبینید و میشنوید برای سود هست نه کیفیت ...

الان بیشترمحصولات فیک هستن جز محصولات لدورا 

علم پیشرفت کرده شما ک اطلاعی ندارین لطفا قضاوت نکنین 

محصولات لدوراکاملا تخصصی ودرمانی ک همه تحت‌ لیسانس کشورای خارجه تولید میشن ..

اگرتمام محصولات تبلیغاتی بخاطر پول هست پس حتی لباس هم نباید بخریم..

الان بیشترمحصولات فیک هستن جز محصولات لدورا  علم پیشرفت کرده شما ک اطلاعی ندارین لطفا قضاوت نک ...

نه هر تبلیغی اما محصولاتی که شرکت هایی مث شرکت های توزیع کننده لدورا انجام میدن کیفیت کافی و ندارن خودم قبلا بارها محصولات مختلف این شرکت و استفاده کردم و باید بگم برخلاف تبلیغات و ادعای دهن پرکنشون کیفیتشون معمولی هست و قیمتشون هم در مقایسه با محصولات مشابه بازار بالاتره

اینو هرکسی که اطلاعات ارایشی و بهداشتی بالایی داشته باشه و برندهای مختلف بازار و بشناسه و امتحان کرده باشه میدونه