2777
2789
عنوان

مامانا بیاین😓😔

60 بازدید | 4 پست

بچم سرما خورده بش شربت استامینون میدادم بعدش دیدم تب نداره رفتم شربت سرماخوردگی گرفتمو دادم باز از دیروز دیدم تب کرده استامینون دادم تبش نخوابید دیشب شیاف گذاشتم .

الانم باز دوباره تب کرده همم ۸ سالت شده .

میخوام دوباره شیاف بذارم. دست و صورتشم شستم ک کمی بیاد پایین تبش ...

چیکار کنم من راهی جلو پام بزارین😭😭😭😭😭

یک سالشه

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم❌

ما کلا خاندانی برای تب بری از طب سنتی کمک میگیریم که راه حلش استفاده از خیاره 

خیارو میبری عمودی میذاری لای لباس بچه هم تب و میبره هم راحته چون خیال ادم آسوده اس ک تشنج نمیکنه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما کلا خاندانی برای تب بری از طب سنتی کمک میگیریم که راه حلش استفاده از خیاره  خیارو میبری عمو ...

چطوری همینطوری درسته . با پوست. نشنیده بودم

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم❌
چطوری همینطوری درسته . با پوست. نشنیده بودم

با پوست از بالا تا پایین ردیفی ببر بذار 

خیار خنک کننده اس 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم