2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجرد بودم ميخواستم بكنم مامانم گفت هروقت شوهر كردى

شوهر كردم گفتم ميخوام بكنم شوهرم گفت غلط كردى 😢 تازه پولشم از خودم بود

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥

من عمل کردم عزیزم با دکتر امین بختیاری که متخصص جراحی پلاستیک وزیبایی هستن خواهرمم پیششون رفت برای لیپوماتیک به نظر من که تو کارشون جزو بهترین ها هستن

آدرس : تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، جنب باشگاه ورزشی دلفین ، پلاک ۹ ، ساختمان عمارت سرو (ساختمان بانک توسعه تعاون) ، طبقه چهارم
شماره تماس : 09054948091

اینم پیج اینستاشون

ببین عزیزم من یه دکتر می شناسم کارش خیلی خوبه خیلی دکتر معروفیه

خودمم چند کاه پیش پیششون پروتز سینه انجام دادم و واقعا راضی ام بخوای ادرس سایتشون رو بهت میدم بری سر بزنی

آدرس سایت: http://dr-shafiei.ir
تلفن تماس:09105656376

ببین عزیزم من یه دکتر می شناسم کارش خیلی خوبه خیلی دکتر معروفیه خودمم چند کاه پیش پیششون پروتز سینه ...

نه من اصلا قصد پروتز سینه ندارم خوشمم نمیاد میترسم 

همین جوری چند وقت پیش پرسیده بودم 

چرا دیگه برای اینکه عوارض رو به حداقل برسونی و نتایج خوب از پروتز سینه بگیری نیاز به یکسری مراقبت های بعد از عمل پروتز سینه داره. انتخاب جراح خوب هم خیلی در نتایج عمل مؤثر هست. من تعریف دکتر محمدرضا ترحمی رو خیلی شنیدم. مطبشون سمت سعادت آباد هست.