2777
2789
عنوان

مامانا لطفا

28 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من بچم سه سالشه رفت آمد نداریم دیروز بستنی سرد خورد خونه هم کولر روشن امروز تب داشت فقط پیشونیش استا و سرماخوردگی دادم اکی شد دوباره تب کرد دوباره بهش دادم ۵ساعت به ۵ساعت الان خوابیده اکی شده اما یکم پیشونیش گرمه چکار کنم اکی شه ؟!دست و پاهاش شکر خدا خنکه فقط پیشونیش گرمه 

یکم نگران میشم وقتی یه چیز کوچیک پیش میاد واسه بچم الانم بیدارم بالای سرش نمی‌دونم این نیمچه گرمی پیشونیش بد نیست ؟!!

با تب سنج تبشو گرفتی؟یا فقط پیشونیش گرمه؟

اگه تب نداره که جای نگرانی نیست

#برای تاپیک های ممنوعه 😏                                         یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا "آهی"بکشیم... :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با تب سنج تبشو گرفتی؟یا فقط پیشونیش گرمه؟ اگه تب نداره که جای نگرانی نیست

تب سنجم باطریش خوابیده شانس الان ک بهش نیاز دارم 

یکم گرمه اما خودم نگرانم تو خواب حالش بد نشه

تب سنجم باطریش خوابیده شانس الان ک بهش نیاز دارم  یکم گرمه اما خودم نگرانم تو خواب حالش بد نشه

از این جیوه ای ها هم نداری

نگران نباش چیزی نمیشه.خوابت میاد ساعتو هر یه ساعت دو ساعت بزار سرزنگ.تبشو چک کن

ولی جای نگرانی نداره

#برای تاپیک های ممنوعه 😏                                         یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا "آهی"بکشیم... :)
از این جیوه ای ها هم نداری نگران نباش چیزی نمیشه.خوابت میاد ساعتو هر یه ساعت دو ساعت بزار سرزنگ.تبش ...

انشالله عزیزم ممنونم حتما حواسم بهش هست انشالله تا صبح خوب بگذره

انشالله عزیزم ممنونم حتما حواسم بهش هست انشالله تا صبح خوب بگذره

انشالله