2777
2789
عنوان

مامانا شیرده بیاین یکم دلم گرفته

95 بازدید | 14 پست

کرونا گرفتم ۲ هفته پیش بخاطر داروهایی که مصرف کردم دکتر ممنوع کرد شیردهی 

بچم ۲ سالشه یکم اولش بهونه گرفت خیلی کم بعدش گذشت تا امروز که اثر دارو رفت و میتونستم شیر بدم ولی دیگه نگرفت یکم خورد خوشش نیومد الانم دوباره امتحان کردم نگرفت یعنی از شیر رفت ؟؟؟

نمیدونم چرا دلم گرفته دوره شیردهیم فکر نمیکردم اینجوری به این راحتی و زودی  تموم شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که گلم. بچه ات راحت جدا شد. به اندازه هم شیر خورد. غصه نداره که. خدا رو شکر سلامتی.

اشکم در اومد دوره قشنگی بود شیردهی ادن حسی که نیچسبه بهم دلم تنگ بود براش گفتم از امروز دوباره شروع میشه ولی انگار واقعا تموم شده 

یه حس خاصیه نمیتوتم توصیفش کنم انگار ادم دلش میگیره

چه دارویی مصرف کردی از شیر گرفتی با چه روشی؟ بچتون تب کرد غذا میخورد اخه بچه موقع مریضی فقط شیر می ...

یکم لاک زدم چون دکتر میومد سرم اینا میزد میفهمید گفتم خوب شم میدم خودش میگفت اوف اننتول (امپول)فاوپیراویر میخوردم با هر ترفندی شد غذا دادم دیگه

اشکم در اومد دوره قشنگی بود شیردهی ادن حسی که نیچسبه بهم دلم تنگ بود براش گفتم از امروز دوباره شروع ...

میفهمم عزیزم. منم پسرمو از شیر گرفته بودم چند روزی بغض کرده بودم‌. طبیعیه. عادت میکنی چند روزه دیگه. ایشاالله همیشه تنت سلامت باشه کنار عزیزانت.🌹🌹🌹

یکم لاک زدم چون دکتر میومد سرم اینا میزد میفهمید گفتم خوب شم میدم خودش میگفت اوف اننتول (امپول)فاوپی ...

من بچم اصلا غذا نمیخوره و حتما با شیر میخوابه

من خیلی غصه موقع از شیر گرفتنش میشم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
میفهمم عزیزم. منم پسرمو از شیر گرفته بودم چند روزی بغض کرده بودم‌. طبیعیه. عادت میکنی چند روزه دیگه. ...

مرسی عزیزممم همچنین شما دوره قشنگی بود نمیدونم برام تکرار میشه یا ولی به هر حال شکر عالم تونستم این حس شیرینو تجربه کنم

من بچم اصلا غذا نمیخوره و حتما با شیر میخوابه من خیلی غصه موقع از شیر گرفتنش میشم

یکم سخته لذت ببر ازش ولی بلاخره این دوره پیش میاد دیگه الهی که بچت خیلی اذیت نشه و راحت از شیر بره من از این بابت خوشحالم ولی دوست داشتم دوره شیردهیمو اینکه اونجوری میچسبید بهم خیالم راحت بود هیچی نخوره شیر هست بدم اینا خیلی خوب بود ولی انگار تموم شد دیگه بازم دل یکم به این خوشه شاید بگیره ولی فکر نکنم اینجوری که بوش میاد

یکم سخته لذت ببر ازش ولی بلاخره این دوره پیش میاد دیگه الهی که بچت خیلی اذیت نشه و راحت از شیر بره م ...

دیگه نده بهش

اره این هست چیزی نخوره شیر میخوره

ولی کلا دیگه خیلی بدغذا میشن

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.