2777
2789
عنوان

دنبال یه آهنگم

90 بازدید | 8 پست

سلام خواهش میکنم کمک کنید،نصف شبی سردرد شدم از ذهنم خارج نمیشه

من سال ۹۴ بود فک کنم یه آهنگ گوش میدادم از یه خواننده ناشناس حتی آهنگم اسم نداشت ولی مشخص بود قوی کار شده،تنها چیزی هم که ازش یادم میاد چن تا کلمست

شب،کنار پنجره،سیگار،تو عاشق فلانی تو لباس جیمز باندی

همچین چیزایی ولی اصلا پیداش نمیکنم،نه بقیه آهنگ به ذهنم میاد نه میتونم رهاش کنم😑رو مخم رفته

چ‌حس‌بدی🤕

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا پیاده روی سیگار بهمن

میدونستی نباشی سیاه قلبم

آره دوس داشتنت میاره قلب درد

کنج اتاقت میگیری سردرد

رفتش نموند پای حرفش

همونی که منو دیوونه کرد

گفت میمونم اما دل کند و رفت

خستم ازش رفتارهاش سردن همش

ول کرد و رفت منی که اونو خواستم فقط

این نیست متنش؟

باید بری بزنی گوگل دانلود اهنگ...با این کلمه ها امتحان کن هی برو گوش بده ببین کدومه من که گوش ندادم بتونم تشخیص بدم کدومه در ضمن چندبارم سرچ کردم ولی چنتا اهنگ اومد تازه هنذفریمم نیست گوش بدم😶

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"